Szerintetek mennyien fognak a kínai oltással oltakozni a következő 2 hétben? (1 millió adag érkezik) Gyorsan elfog fogyni vagy majd megmarad? (alul egy saját példa)
A háziorvosomnál egy olyan rendszer van, ahol egy online felületen (akiknek a nevét az állam már elküldte neki) lehet látni, hogy melyik vakcinából mennyi szabadon elérhető van éppen és lehet rájuk jelentkezni. (meg vannak adva időpontok)
A héten volt 10 adag moderna és most 61 adag kínai.
Amikor a moderna felkerült kb fél órán belül elfogyott. (vagy lehet még kevesebb) Mire az emailt megkaptam, hogy van elérhető, 1 percen belül megnéztem és már nem is volt. (nem egyszerre küldik ki, hanem véletlenszerű)
Péntek délután felkerült a kínai vakcina, eddig a 61 helyre csak 1 ember jelentkezett. (pedig 8 óra eltelt mióta lehet kérni)
A médiavárakozás az, hogy kb. mind a nyakunkra fog rohadni, de szerintem lesz annyi funkcionális alkoholista, akinek csak a tény, hogy újra mehet szeretett kocsmájába inni elég lesz ahhoz, hogy elfogadja.
Lehet, hogy nem őrületes tempóban, de szerintem el fog fogyni, főleg vidéken a fiatalok és középkorúak között.
Ki kell ábrándítsak mindenkit aki azt hiszi hogy a kínai vakcina megmarad és nem kell senkinek.
A 16-17 évesek is már alig várják, hogy megkaphassák a vakcinát.
Abban a pillanatban ha már nem lesz 18 év feletti aki kérné, ők fognak tolongani érte.
"A 16-17 évesek is már alig várják, hogy megkaphassák a vakcinát.
Abban a pillanatban ha már nem lesz 18 év feletti aki kérné, ők fognak tolongani érte."
Ez nem igaz... Pont ma mondta Orbán, hogyha elkezdik őket oltani akkor azt Pfizer-el fogják megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!