Idős szüleim be vannak oltva. Feleségem édesanyja be van oltva (édesapja már nem él).
Bátyám és felesége be van oltva.
Bátyám két, 18 év feletti gyereke megkapta az első oltást.
A harmadik (13 éves) gyerekük még nincs beoltva. Mint ahogy az én két (7 és 4 éves) gyerekem sem. Ha lehetne, már ők is be lennének.
Mi mihamarabb normális életet akarunk élni.
2021. máj. 5. 11:04
2/18 anonim válasza:
Az én családomban is, mindenki aki betöltötte a 18-at már megkapta az oltást. 22 évesen én már a 2.-at is megkaptam..
2021. máj. 5. 11:11
3/18 anonim válasza:
Ujevi fogadalmam volt, hogy regisztralok ... februar kozepen meg is kaptam az elsot amit marciusban megismeteltek. Most mar majus van ... mar alig emlekszem, hogy mi volt ez az oltas :)
2021. máj. 5. 11:12
4/18 anonim válasza:
Szüleim, párom, anyós, két dédszülő mindkét oltást megkapták. Én is. 5 éves kisfiam még nincs...
2021. máj. 5. 11:13
5/18 Rothadó Narancs válasza:
Szputnyik 4 főre, duplán, kész!
2021. máj. 5. 11:15
6/18 anonim válasza:
Majd ha nem kényszerítenek telefonálásra meg sorban állásra.
2021. máj. 5. 11:16
7/18 anonim válasza:
Oltások rosszak, ne oltassátok be magatokat, azért élnek gyenge emberek mert járványok idején nem haltak ki.
Egyébként magam részéről beoltatnám magam, de elkaptam ezt a nem létező vírust és 1 hónap múlva kaphatok csak oltást. :( ( azért írok rosszakat az oltasról mert sokan a gyakorin tájékozódnak és hátha meggyőzök valakit aztán nekem marad oltást ). :D
2021. máj. 5. 11:20
8/18 anonim válasza:
A tág családi körből 1 ember van, aki a héten kapja meg az első oltást. A többiek a héten már a 2. adagot kapják. Baráti körből is mindenki megkapta már a másodikat.
2021. máj. 5. 11:26
9/18 anonim válasza:
Holnap megyek a második Szputnyikra! 👌🏻🙂
2021. máj. 5. 11:43
10/18 anonim válasza:
A családban és a rokonságban mindannyian túl vagyunk már legalább az 1. oltáson. Vannak, akik már februárban megkapták, vannak, akik csak a múlt héten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!