Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelezővé teheti a magyar...

Kötelezővé teheti a magyar kormány a Covid elleni oltást? Ütközik e ennek kötelezővé tétele EU szabályokba? Az úgynevezett " védettségi igazolvány" jogilag nem diszkriminatív? Mi a helyzet a többi EU tagállamban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 18:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%
20 as 19 es vagyok, bár a korodat nem tudom. Egy 60 évet élt bölcs ember bölcsessége, van a szavaidban.
2021. máj. 4. 14:45
 22/28 A kérdező kommentje:
A Fidesz által " oltásellenesnek" kikiáltott ellenzéki volt tisztifőorvos Falus Ferenc azt nyilatkozta, hogy 6 hónap után meg kell ismételni az oltást. Én azt látom, hogy kormány és ellenzék versenyez egymással, hogy ki tud több embert beoltatni. Mikor lesz ennek vége? Nem tudom hová vezet ez.
2021. máj. 4. 19:57
 23/28 anonim ***** válasza:
67%
Egy kéz rángatja a bal és a jobboldalt is. Az ilyen fél lábbal a sírban levő vén orvosok (valahogy rajtuk nem fogott a kovid) ezt az életük utolsó nagy dobásának gondolják, egymásra licitálnak. Mégis ki a tököm fog fél évente oltatni egy ilyen ló.... vírus miatt, amiről az emberek 90%a azt se tudná hogy létezik ha nem tartana már 1 éve a farsangi bál meg nem lenne ezzel tele a lakájmédia?
2021. máj. 4. 20:02
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
24-es, mi csak konteósok, laposföldesek, alusapkások vagyunk.. persze valahogy tavaly óta minden "konteó" bejött..
2021. máj. 4. 21:33
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz kötelező, mert ítélet alá esik a föld, a nagy Babilon elpusztul, a régi hamvaiból új világ támad és már senkit se fog érdekelni a koronavírus. De találnak majd más módot hogy megbélyegezzék a maradék emberiséget.
2021. máj. 6. 11:46
 26/28 anonim ***** válasza:
9%

A valóság néha más. Úgy tűnik Angliában, mégse vágynak annyira oltakozni. És a Magyarok ehhez képest, túl türelmesek.

https://www.youtube.com/watch?v=nwCsniGaXeI&t=13s

2021. máj. 7. 23:07
 27/28 anonim ***** válasza:
80%
Kötelezővé, csak az a végnapját jelenti.
2021. máj. 22. 13:52
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2021. máj. 22. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!