A Covid mindenkit megbolondított?
Olvasgatok itt a gyakorin, és azt látom, hogy egyesek szerint tök normális dolog ami most megy. Oltott, oltatlan, diszkrimináció, nem mehetsz étterembe, 60 féle képpen igazold magad stb stb
Komolyan elment az eszetek? Azt veszitek normálisnak, hogy egészséges ember nem teheti ki otthonról lassan a lábát se? Elfelejtettétek a covid előtti életet? Rendesen felidegesít!
20-as, csak gondolom, hogy az, ami most zajlik? Egy viszonylag! ártalmatlan vírus, félelem, vészhelyzeti, rendeleti kormányzás sok országban.
Most ha én nagyhatalmú rosszfiú lennék, az összes embernek, aki PCR tesztet csináltatott, meg lenne a DNS-e. Azt, hogy mihez kezdenék vele azt nem tudom, mert nem vagyok rosszfiú. De meg lenne. Adatbázis? Zsarolás?
Értem, tehát az egész mögött az oltásból származó bevétel volt a cél.
Ami most zajlik (félelem, vészhelyzet, rendeleti kormányzás) azzal mi a cél?
Az összes embernek többszáz alkalom lett volna levenni a DNS-ét. Vérvetele szerintem már mindenkinek volt. Egy egyszerű orvosi vizsgálat során le lehet venni, amikor ááá-zol és a szádba dugja az orvos a pálcikát.
Hogy miként lehetne zsarolni a DNS-sel valakit, azt nem tudom.
"Semmi értelme ennek a barbár arcüregbe kaparászásnak, a vírus ha fertőzött vagy ott van a szájüregben a nyálban."
A nyálban is ott a DNS, nem kell a DNS-ért sem felnyúlni az arcüregbe.
Nem a Covid óta alkalmaznak orr-garat mintavételt. Hogy miért pont így a legmegbízhatóbb a levétel, azt a szakemberek tudják. Szerintem a DNS levétel is már erősen konteós irány, de hogy az orr-garat mintavételre milyen konteó építhető, azt már elképzelni nem tudom. Illetve el tudom, csak az elképzelés túl nagy hülyeség. :)
Miért kellene központilag leszervezni egy ilyet? Az emberek koronavírustól függetlenül is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy a DNS-üket leadják. A háttérhatalom pár éven belül meg tudná szerezni az emberek nagyszázalékának a DNS-ét, ha valóban van ilyen ambíciójuk, garantálom, hogy már a tied és az enyém is megvan nekik. És mihez kezd a háttérhatalom a DNS-ünkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!