Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Volt már akit megbolondított...

Volt már akit megbolondított a hit gyüli?

Figyelt kérdés
Mikor oda jártam 1 hónap és kileptem , injectiokat kaptam, ugy be zavartak!
2021. ápr. 14. 10:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy nagyon jó kérdés, hogy attól lesznek-e zakkantak, hogy belépnek a HGY-be, vagy eleve azok érdeklődnek csak a HGY iránt, akiknek amúgy sincs minden teljesen rendben a toronyban.
2021. ápr. 14. 10:44
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Ismertem egy not aki belebolondult, bar elotte se volt stabil elete
2021. ápr. 14. 10:47
 3/20 Mansour ***** válasza:
74%
Nem hiszem, hogy egy szellemileg, lelkileg teljesen stabil embert meg tudna bolondítani. Én is azt gyanítom, hogy eleve az instabilokat célozzák meg, és ezek egy részének talán jót is tesz a hit és a közösséghez tartozás érzése, és így valamilyen szinten rendeződik is a problémájuk, más részüknél viszont csak fokozódik az instabilitás, ezért vagy időben kapcsolnak és lelépnek, vagy teljesen bekattannak.
2021. ápr. 14. 11:11
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Igen sokakat, egyik naponta szokott róla kérdést is kiírni. Ezért is kell kerülni messzire azt a szektát.
2021. ápr. 14. 11:46
 5/20 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 14. 12:07
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem te anélkül se vagy normális, az előzmények ismeretében.
2021. ápr. 14. 12:11
 7/20 anonim ***** válasza:
11%

Van itt egy furcsa fazon, aki kilépett a Hitgyüliből, római katolikus lett, és kicsit meg is zakkant ettől. Naponta több kérdést ír ki, hogy miért baj, ha szeret mulatni.

Az egyik értelmezése a történetnek: a hitgyuliben megzakkant, most gyógyul a romkat vallásban.

Második értelmezés, szerintem ez az igaz: hasonló az eset, mint Jónás próféta esetében, aki nem engedelmeskedett Istennek, és nem akart elmenni Ninivébe, ezért mindig viharba került.

Ha az első értelmezés lenne igaz, akkor idővel meggyógyulna a hősünk, de én attól tartok, hogy most kemény lázadásban van Istennel szemben, és egyáltalán nem a gyógyulás útján jár!

2021. ápr. 14. 14:23
 8/20 anonim ***** válasza:
54%

"Ha az első értelmezés lenne igaz, akkor idővel meggyógyulna a hősünk"

Biztos vagyok benne, hogy meg fog gyógyulni a hősünk, de hosszú a kivezető út abból az istentelen fertőből, amivel az ilyen szekták átmossák az emberek agyát. Ez nem megy egyik napról a másikra, hatalmas károkat tudnak okozni az ember elméjében ezek a szekták.

2021. ápr. 14. 15:02
 9/20 A kérdező kommentje:
7#es melyik szektába jàrsz? Te vagy az Stefán? Tudom hogy te!
2021. ápr. 14. 16:26
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
Erős harc lehet az instabil emberekért a hitgyüli, jehovások, és a scientológusok között...
2021. ápr. 14. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!