Volt már akit megbolondított a hit gyüli?
Ő nem Stefán, csak egy hitgyülis, akibe lehet démon költözött.
Instabil emberek a Római Katolikus Egyházban vannak nagyon sokan.
Az egyik elmondása szerint római katolikus templomba járt, de nem volt boldog, később a munkája is megszűnt, egészsége megromlott, házassága szétment, bank elvitte mindenét, majd eladta a lelkét a sátánnak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Volt olyan nő, aki római katolikus templomba járt évtizedeken át, és érezte az átkot, a sötétséget az életében, elmondása szerint semmi nem sikerült neki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
"
Római katolikus vallású vagyok, és igyekszem is hitéletet élni... De azt vettem észre, hogy minél buzgobban imádkozom annál nagyobb csapások, sikertelenségek érnek. Megjegyzem, nem csak kérni, hálátadni is szoktam.
"
"
És nemrégiben 9hónapja felcsillant a reménysugár...várandós lettem...végig minden rendben volt. Sokat imádkoztam, hogy vigyázzon a babámra az Úr..én nem is számítok annyira, csak neki ne legyen baja...és a kiírt időpont előtt két nappal...nem mozgott a hasamban...bementünk a kórházba..és nem élt..megcsászároztak... a köldökzsinór a nyakára tekeredett és megfulladt...
"
Szomorú dolgok ezek.
Egy másik római katolikus bigott nő valami Szent Matildához imádkozott (lehet, hogy nem jól emlékszem a névre) hogy ne csalja meg a férje, utólag kiderült, a buzgó ájtatoskodás ideje közben a kedves férj a szeretőjével találkozott.
"halnak meg sajnos a gyermekeik az átok miatt ami ott rájuk száll"
Akkor ilyen átkokat próbáltok szórni az imakommandós szeánszokon? :D
Te se vagy teljesen normális, bár nem tudom, hogy játszod a hülyét vagy ténylegesen az vagy.
1 Én nem járok átokszórós imakommandós szeánszokra.
2 Ez engem is mélységesen elszomorít, hogy ennyi elátkozott és megbolondult ember van a római katolikus felekezetben. Ezen én - ellentétben veled - nem tudok nevetni. Az átok oka a hamis vallásgyakorlatuk lehet, nem pedig kívülrő rájuk olvasott átokmondás.
3 Sajnálom azokat a papok által megrontott katolikus gyermekek ezreit is (országonként), akiknek a római katolikus szülei jóhiszeműen viszik a gyermekeiket a templomokba, vagy nyári táborba a pap bácsival. Majd egész életükre ható lelki sérüléseket szereznek. :(
Nem tudom, az elmúlt 2 évre visszamenőleg 2 ilyen kérdést találtál, amiben kicsit hazudtál is. Hitgyüliben megbolondult emberekkel pedig tele a fórum, hetente jönnek erről kérdések.
Lehet érdemes lenne nekik valami alapítványt létrehozni, ahol kezelni tudnák őket, hogy múljanak a hitgyüli okozta förtelmes mentális gondok :(
Én egy zakkant embert látok itt, aki elhagyta a hitgyülit és jelenleg római katolikus templomokba jár. Ő ír ki naponta több kérdést a lelki zavaráról.
Római katolikus hívek átok-beszámolóival pedig sajnos tele van ez a fórum is. Lehet, hogy érdemes lenne nekik valami alapítványt létrehozni, hogy meggyógyulhassanak, felépülhessenek, valódi vigasztalást kaphassanak.
Akkor szerencsére már más is gondolt az ilyen, hitgyüli szektában szellemileg megnyomorított emberek lelki gondozására. Láthatóan egyre több ilyen van. :(
Sajnos az állam pedig a szavazatok miatt erősen támogatja is őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!