Lányok/nők, ti milyen fűszerrel szoktátok kicsit megbolondítani a makarónit, hogy ízletesebb legyen?
Azon gondolkoztam, hogy kicsit újítok rajta és azon gondolkoztam, hogy esetleg Oreganoval lehetne kicsit úgymond "felcukkolni".
Vagy ez nem jó ötlet?
Ti milyen fűszert ajánlanátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mac and cheese:
Makarónit kifőzöm ala dentere leveskockás vízben.
Csinálok egy bechamel szószt, teszek bele egy kis amerikai mustárt, fehérbort, tömlős sajtot, szerecsendiót.
Belekeverem a leszűrt makarónit, reszelek rá sajtot és aranybarnára sütöm.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#4
Nagyon szépen köszönöm a tippet, ötletet!
tegnap 22:56
Paraszt...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Miért csak lányok? :D
Én így készítem a bolognait:
Répát vékony csíkokra cikkezem, és a vöröshagymával lepirítom, erre sütöm rá a friss darálthúst, sózom, majd mehet bele a natúr paradicsomsüritmény.
Ezt rögtön ízesítem fokhagymával, oreganoval, bazsalikommal, fehérborssal, cukorral, sóval és egy löttyintésnyi vörösborral.
Ezután kb. 25-35 percig kis lángon fedővel rotyogtatom.
Még egy tipp: engedd el a gyermei vagy olcsóbb tésztákat. Ha egyszer megkóstolod a Barilla-t, utána semmi mást nem akarsz majd.:D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!