Lányok/nők, ti milyen fűszerrel szoktátok kicsit megbolondítani a makarónit, hogy ízletesebb legyen?
Azon gondolkoztam, hogy kicsit újítok rajta és azon gondolkoztam, hogy esetleg Oreganoval lehetne kicsit úgymond "felcukkolni".
Vagy ez nem jó ötlet?
Ti milyen fűszert ajánlanátok?
Mac and cheese:
Makarónit kifőzöm ala dentere leveskockás vízben.
Csinálok egy bechamel szószt, teszek bele egy kis amerikai mustárt, fehérbort, tömlős sajtot, szerecsendiót.
Belekeverem a leszűrt makarónit, reszelek rá sajtot és aranybarnára sütöm.
#4
Nagyon szépen köszönöm a tippet, ötletet!
tegnap 22:56
Paraszt...
Miért csak lányok? :D
Én így készítem a bolognait:
Répát vékony csíkokra cikkezem, és a vöröshagymával lepirítom, erre sütöm rá a friss darálthúst, sózom, majd mehet bele a natúr paradicsomsüritmény.
Ezt rögtön ízesítem fokhagymával, oreganoval, bazsalikommal, fehérborssal, cukorral, sóval és egy löttyintésnyi vörösborral.
Ezután kb. 25-35 percig kis lángon fedővel rotyogtatom.
Még egy tipp: engedd el a gyermei vagy olcsóbb tésztákat. Ha egyszer megkóstolod a Barilla-t, utána semmi mást nem akarsz majd.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!