Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lányok/nők, ti milyen fűszerre...

Lányok/nők, ti milyen fűszerrel szoktátok kicsit megbolondítani a makarónit, hogy ízletesebb legyen?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy kicsit újítok rajta és azon gondolkoztam, hogy esetleg Oreganoval lehetne kicsit úgymond "felcukkolni".

Vagy ez nem jó ötlet?

Ti milyen fűszert ajánlanátok?



#főzés #ebéd #fűszer #Makarni #Oregano
2020. szept. 3. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Mert amúgy hogy csinalod?? Valamilyen porból, szószból? Daralt husos paradicsomos dologrol van szó, ugye?
2020. szept. 3. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Tégy bele pörköltet nokedlivel kovászosuborkával
2020. szept. 3. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Mac and cheese:


Makarónit kifőzöm ala dentere leveskockás vízben.


Csinálok egy bechamel szószt, teszek bele egy kis amerikai mustárt, fehérbort, tömlős sajtot, szerecsendiót.

Belekeverem a leszűrt makarónit, reszelek rá sajtot és aranybarnára sütöm.

2020. szept. 3. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha bolognaira, vagy hasonló paradicsomos szószra gondolsz, akkor az oregánó jó ötlet, vagy bazsalikom, rozmaring, kakukkfű. Megpróbálhatsz a szószba belefőzni zöldségeket, például répát vagy zellert. Gondolom fokhagyma, hagyma alapból is van benne.
2020. szept. 3. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

#4


Nagyon szépen köszönöm a tippet, ötletet!

2020. szept. 3. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Én kakukkfüvet teszek bele.
2020. szept. 4. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

tegnap 22:56


Paraszt...

2020. szept. 4. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Miért csak lányok? :D

Én így készítem a bolognait:

Répát vékony csíkokra cikkezem, és a vöröshagymával lepirítom, erre sütöm rá a friss darálthúst, sózom, majd mehet bele a natúr paradicsomsüritmény.

Ezt rögtön ízesítem fokhagymával, oreganoval, bazsalikommal, fehérborssal, cukorral, sóval és egy löttyintésnyi vörösborral.

Ezután kb. 25-35 percig kis lángon fedővel rotyogtatom.


Még egy tipp: engedd el a gyermei vagy olcsóbb tésztákat. Ha egyszer megkóstolod a Barilla-t, utána semmi mást nem akarsz majd.:D

2020. szept. 15. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de azért leírnám, hogy a makaróni az egy tésztaféle neve, a konkrét étel, amire te valószínűleg gondolsz, az pedig a bolognai spagetti/makaróni.
2020. szept. 19. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!