Mi a véleményetek arról hogy egy cigány srác kimentett a kútból egy kislányt?
"én láttam a tvben,de egyátalán nem tűnt cigánynak"
Lehet nem is volt az, csak a média így akarja őket mentegetni. De akik az Árpi nevű fiúcskát ölték meg holtestét víztározóba dobták azok annál inkább cigányok voltak, a média miért halgat?
Miféle hülye kérdés ez???
Nem pártolni akarom a cigányokat, de kb. úgy hangzott a kérdés: Mi a véleményetek arról hogy egy sorozatgyilkos kimentett a kútból egy kislányt? Ha valaki cigány, szerinted megdöbbentő ha valakit megment? Röhejes, rasszista felfogás.
"Ha valaki cigány, szerinted megdöbbentő ha valakit megment? Röhejes, rasszista felfogás"
Igen megdöbbentő ha tényleg cigány volt!
"22:26 mekkora paraszt vagy"
Igen, és majd az én pénzemből fognak élni a segílyesek, de azt nem tudhatom mikor támadnak meg majd. De akkor ki fogja őket eltartani?
Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese, de el tudom képzelni, hogy egy hét múlva feltöri a házukat.
Nekem segített egy cigány srác betolni a kocsimat, utána egy-két holmimat nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!