Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez valami vicc, hogy a 16-18...

Ez valami vicc, hogy a 16-18 éveseknek rakják félre a Pfizer vakcinát? Azoknak, akik 3 nap alatt amúg is átesnek a víruson?

Figyelt kérdés

Én 26 éves vagyok, így abszolút tudok várni, meg már 1x el is kaptam a Covidot, egyedül a diszkriminatív intézkedések miatt oltatnám be magamat. Pfizer vagy Moderna vakcinát veszek fel egyedül. December elején jelentkeztem, azóta semmi hír, orvosom Szputnyikot vagy Szinopharmot tud ajánlani. Közöltem neki, hogy Amerikába van szerződésem, ahova Modernát vagy Pfizert fogadnak majd el egyedül. Ehhez képest azt látom, hogy ma a ráérős korábban oltáselleneismerőseimet beoltották Pfizerrel, miközben lehet én még megint heteket/hónapokat várhatok. Ez mennyire fair?

16-18 évesek oltása pár hete még nem is volt engedélyezve. Szerintetek nincs nagy káosz itt az oltások körül?

2021. ápr. 30. 14:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is h*lyeség, hogy a 18 alattiakat most kb. a nyári szünetre oltják be... Amúgy nekem ma sikerült Pfizert kapnom. Oda kellett menni és kivárni a sort és annyi.
2021. ápr. 30. 14:35
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek:

Akkor ma regisztrálhatsz rá:

[link]

Ja, csak összeomlott az EESZT rendszer.

2021. ápr. 30. 14:47
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Orbán ezt kicsit eltaktikázta. Ha az ellenzéknek lenne egy csepp esze, elkezdené Orbánra visszasütni, hogy a Pfizer visszatartásával a kormány az oltás ellenes
2021. ápr. 30. 14:47
 14/29 A kérdező kommentje:
Miért ne legyen válogatós az ember? Csak azért nem oltatom be magam keleti vakcinával, mert a hozzá nem értő kormányunk azt mondja, hogy hatásos.
2021. ápr. 30. 15:21
 15/29 anonim ***** válasza:
25%
Nem tökmindegy mivel oltatod magad? Úgyis csak a papír miatt kell
2021. ápr. 30. 15:24
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
A 16-18 évesek szuperterjesztők lesznek, ha kinyit a suli, pont azért mert ők elvileg könnyen/tünetek nélkül kiheverik (azért került már fiatal is kórházba...). Aki oltott az kevésbé fertőz
2021. ápr. 30. 15:29
 17/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem tökmindegy, tekintettel arra, hogy nem EMA által jóváhagyott vakcinát nem köteles elfogadni egyetlen EU ország sem. Sőt csak olyan vakcinát fogadhat el saját hatáskörben, amit legalább a WHO jóváhagyott. Se a Sinopharm, se a Sputnik nincs WHO által jóváhagyva.
2021. ápr. 30. 15:36
 18/29 A kérdező kommentje:
Ennyi erovel 26 eveskent is lehetek szuperterjeszto. Nem 1 olyan ismerosom van (korombeli) akinek egyedul a szerologiai tesztjebol derult ki, hogy atesett mar rajta.
2021. ápr. 30. 15:49
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

A többi vakcina -még- nem lett 18 év alattiakra tesztelve.

A pfiezer állítólag igen.

2021. ápr. 30. 16:34
 20/29 anonim ***** válasza:
64%
Én csak a papír miatt oltatok. Szarok rá hogy mit kapok és szarok magasról a vírusra. Csak legyen kártyám és ne legyek korlátozva
2021. ápr. 30. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!