Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor kell szólnom az üzletben...

Mikor kell szólnom az üzletben a biztonsági őrnek,ha valaki tüsszent, vagy köhög egymás után, folyik is az orra, hogy veszélyezteti mások egészségét és lépjenek fel ellene?

Figyelt kérdés

Rászóltam , erre még neki állt keménykedni.

Mondtam neki ha köhög menjen ki, ne fújja ki az orrát benn, ne fogjon meg utána semmit, mert nem lehet tudni milyen vírusokat hordoz.

Ezután a biztonsági emberhez mentem, kértem nézzék meg a kamerán mit csinált, hátha baj lesz belőle, esetleg később többen is itt kaptak el fertőzést.

Mit lehet az ilyen emberekkel csinálni, aki köhögnek tüsszögnek az üzletekben és veszélyeztetik mások egészségét?

Rendőr ilyen esetben kihívható?

2021. ápr. 29. 18:07
1 2 3
 21/23 árokpart ***** válasza:
100%
Kérdező ne vedd be a Rivotrilt más gyógyszerekkel vagy alkohollal, mert látod ez a végeredménye.
2021. ápr. 29. 21:31
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam boltba orrot fújni és még a maszkot és lehúzom addig (micsoda véletlen :D), nem is tudom mit szólnék, ha valaki elkezdene pattogni ezért. Valszeg kiröhögném :D
2021. ápr. 29. 23:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Hozzam jonnel oda lekohognelek
2021. máj. 21. 18:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!