Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor kell szólnom az üzletben...

Mikor kell szólnom az üzletben a biztonsági őrnek,ha valaki tüsszent, vagy köhög egymás után, folyik is az orra, hogy veszélyezteti mások egészségét és lépjenek fel ellene?

Figyelt kérdés

Rászóltam , erre még neki állt keménykedni.

Mondtam neki ha köhög menjen ki, ne fújja ki az orrát benn, ne fogjon meg utána semmit, mert nem lehet tudni milyen vírusokat hordoz.

Ezután a biztonsági emberhez mentem, kértem nézzék meg a kamerán mit csinált, hátha baj lesz belőle, esetleg később többen is itt kaptak el fertőzést.

Mit lehet az ilyen emberekkel csinálni, aki köhögnek tüsszögnek az üzletekben és veszélyeztetik mások egészségét?

Rendőr ilyen esetben kihívható?

2021. ápr. 29. 18:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
A biztonsági őr mit csinált?
2021. ápr. 29. 18:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tagadom a vírust nem vagyok oltásellenes, de ez a kérdés is szánalmas.

Rendőrt hívni egy tüsszögőre, köhögőre? Aki lehet, csak allergiás vagy netán csak félrenyelt?

És mégis mit tenne vele? Bilincsben kivezeti? Vagy nyilvános botozás?

Esetleg az egyszerűség kedvéért a bolt mögött le is lőhetné.

2021. ápr. 29. 18:45
 13/23 A kérdező kommentje:

12-es!Több komolyságot, veszélyhelyzet van,csomó olyan korlátozás, ami csak háborús időkben van.

illene ezeket a dolgokat betartani, mert minden ember felelősséggel tartozik az államnak, amiért ott élhet, ahol.

2021. ápr. 29. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szólj nyugodtan had legyen a bizti őrnek is egy vidám napja.
2021. ápr. 29. 18:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
De röhögnék, ha két ilyen spicli találkozna, és az egyik eltüsszentené magát :D
2021. ápr. 29. 18:59
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Az a szánalmas ahogy a coronaimádók a saját gyávaságukat meg felelősséghárításukat próbálják társadalmi felelősségvállalásnak beállítani, aki meg ezzel nem ért egyet az rögtön vírustagadó, laposföldes tömeggyilkos. Aki fél maradjon otthon és ne ugasson bele mások dolgába! Ez vonatkozik a kérdezőre is. Ha boltba nem fél menni akkor fogja be a pofáját és húzzon 5 maszkot a fejére! Meg lehetőleg egy teszkós szatyrot jó szorosan.

2021. ápr. 29. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén az embereket. Joguk van köhögni, orrot fújni...stb. Ne legyél karen, azokat mindenki utálja. Nem szeg törvényt aki köhög vagy orrot fúj.
2021. ápr. 29. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

"Az a szánalmas ahogy a coronaimádók a saját gyávaságukat meg felelősséghárításukat próbálják társadalmi felelősségvállalásnak beállítani, aki meg ezzel nem ért egyet az rögtön vírustagadó, laposföldes tömeggyilkos. Aki fél maradjon otthon és ne ugasson bele mások dolgába! Ez vonatkozik a kérdezőre is. Ha boltba nem fél menni akkor fogja be a pofáját és húzzon 5 maszkot a fejére! Meg lehetőleg egy teszkós szatyrot jó szorosan."

Az a baj, hogy én nem rettegek a vírustól mégis megkapok tőletek olyanokat, amiket abszolút nem akarok. Nem lehet komolyan venni a vírusrettegőzőket, mert nekik minden vírusrettegés, aki szerint kéne valami korlátozás/elővigyázatosnak kellene lenni stb. Szó sincs rettegésről, nektek már is az. Most nem konkrétan ez a kérdés amiről szó van, csak leírtam a dolgot.

2021. ápr. 29. 20:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#13: Aki allergiás, az ne járjon boltba? Meg az asztmás sem, aki szintén szokott köhögni.
2021. ápr. 29. 20:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

,,Az a baj, hogy én nem rettegek a vírustól mégis megkapok tőletek olyanokat, amiket abszolút nem akarok."

Hát akkor megint ott tartunk hogy lehet otthon maradni! Én sem szeretem a szmogot mégsem ugatok az autósoknak hogy menjenek busszal.

2021. ápr. 29. 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!