Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor kell szólnom az üzletben...

Mikor kell szólnom az üzletben a biztonsági őrnek,ha valaki tüsszent, vagy köhög egymás után, folyik is az orra, hogy veszélyezteti mások egészségét és lépjenek fel ellene?

Figyelt kérdés

Rászóltam , erre még neki állt keménykedni.

Mondtam neki ha köhög menjen ki, ne fújja ki az orrát benn, ne fogjon meg utána semmit, mert nem lehet tudni milyen vírusokat hordoz.

Ezután a biztonsági emberhez mentem, kértem nézzék meg a kamerán mit csinált, hátha baj lesz belőle, esetleg később többen is itt kaptak el fertőzést.

Mit lehet az ilyen emberekkel csinálni, aki köhögnek tüsszögnek az üzletekben és veszélyeztetik mások egészségét?

Rendőr ilyen esetben kihívható?

2021. ápr. 29. 18:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én simán kifújom az orrom bent az üzletben.nem olyan egyszerű elhagyni egy abc-t például.
2021. ápr. 29. 18:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondtuk már sokszor, hogy a rettegők maradjanak otthon.
2021. ápr. 29. 18:09
 3/23 A kérdező kommentje:

Politika,törvények jog fórumba akartam kiírni, nem a magyar politika részbe.

De remélem így is tudnak segíteni az emberek, hogy ilyen esetben törvényesen mit kell csinálni, hogy lehet fellépni ilyen ember ellen.

2021. ápr. 29. 18:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Vizualizálom, ahogy visszatartod a köhögési ingeredet, amíg egy átlagos méretű boltból a pénztáron keresztül kivergődsz, csak hogy a magadfajta ne legyen kiakadva. Én komolyan veszem a vírust, de te sem vagy semmi!
2021. ápr. 29. 18:10
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

A Lidl-ben nagyon hosszú hangosbemondós tájékoztató van.

Azt mondja, köhögni, tüsszögni zsebkendőbe.

2021. ápr. 29. 18:14
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Én pl. allergiás vagyok. Előfordulhat, hogy tüsszentek, de hordom a maszkot. Ráadásul régen túl vagyok a második otáson.
2021. ápr. 29. 18:15
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A fingást kihagytad kérdező.
2021. ápr. 29. 18:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki tüsszent akkor azt kell neki mondani, hogy 'egészségedre'

Ha pedig köhög, akkor azt, hogy 'Robitussin'

2021. ápr. 29. 18:24
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

"Mit lehet az ilyen emberekkel csinálni, aki köhögnek tüsszögnek az üzletekben és veszélyeztetik mások egészségét?

Rendőr ilyen esetben kihívható?"

Te nem vagy normális. Ilyen vírusnácikat olvasva nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek.

Ha ennyire félsz, maradj otthon. Föltalálták már a házhozszállítást.

2021. ápr. 29. 18:30
 10/23 anonim ***** válasza:
14%

"Mondtuk már sokszor, hogy a rettegők maradjanak otthon."

Csak az a baj, hogy nektek már az is rettegő, aki szerint létezik covid. Most ez általánosságban szólt, nem konkrétan erre a kommentre, viszont szánalmas, amit itt leművelnek a vírustagadók.

2021. ápr. 29. 18:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!