Megszűntetnéd az állami támogatásokat? CSOK, stb.
Szerintem az állam hivatalait, rendőrséget, tűzoltóságot, mentőket, katasztrófavédelmet, hadügyet, közösségi tereket, utakat, egészségügyet és oktatást kell adóból finanszírozni, de a milliárdos néhány szerencsés család között kiosztott pénzeket jogtalannak tartom.
Én, mint gyermektelen adózom, de ezt a pénzt megkapja egy háromgyerekes család lakásfelújításra. Miért? Kötelező odaadnom a pénzem egy részét, hogy aztán ők azt kedvük szerint osszák el?
A fent említett dolgokon túl jogtalannak tartok mindenféle támogatást.
"Én, mint gyermektelen adózom, de ezt a pénzt megkapja egy háromgyerekes család lakásfelújításra. Miért?"
Mert ha gyermektelen maradsz akkor majd az a 3 gyerek termeli ki a nyugdíjad. Há' azé!
#22: ráadásul ezt a három gyerekes lakás felújítást sem értem hiszen ez jár egy gyerekre is.
De jó lenne ha bevezetnének valami még kedvezőbb felújítási támogatást 3 gyerekre. Mert most három gyermek esetén csak ugyanaz jár, mint egyre.
Az, hogy a drága eddigi kormányaink már felélték az emberek által felélt nyugdíjpénzt, és most jelenleg az enyémből nem a saját nyugdíjszámlámra megy, nem az én hibám.
Az adózás neve: nyugdíjjárulék (önmagamnak idős koromra) de hogy ezt nem rám fordítják, hanem a mostani öregekre, az az állam hibája. Az is az államé, hogy majd az utánam jövő generáció meg nekem fogja termelni
Már nem járulék! Adó. Cserébe nem várhatsz semmit. Feloszto kirovo rendszer van mióta nyugdíj van. Azért fizetsz, hogy legyen miből eltartani a mostani nyugdíjasokat.
Csak reménykedhetsz, hogy lesz elég gyerek és a te öreg korodban is kapsz majd nyugdíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!