Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sz3rintetek van esély arra...

Sz3rintetek van esély arra hogy 22-ben bukik a fidesz és a Jakabék győznek?

Figyelt kérdés

Probálok objektíven gondolkozni de elég nehéz.

Válaszokat előre is köszönöm.

2021. ápr. 26. 19:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Az egész EU ezt a diszkriminációt építi ki, az meg hülyén venné ki magát, ha ők, "Európai Magyarok" meg az Unio végbeléből ez ellen tiltakoznának.

2021. ápr. 26. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
A járvány miatt most mélyponton van a Fidesz és még így is fej-fej mellett van az ellenzékkel. Ha vége lesz a járványnak és újraindul a gazdaság akkor nagyot fog nőni a támogatotságuk. Meg most őszintén kire váltanánk óket le Gyurcsánynére, Jakabra aki eddig még egy programot se tudott felmutatni, Karigerire vagy nem tudom Fegyőre. Jelenleg mindenki rosszabb alternatíva Orbánnál.
2021. ápr. 26. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem lesz 2/3, már az is érvágás lesz a fidesznek, mert nem lehet majd a pillanatnyi politikai haszonért 2/3-os dolgokat bolygatni.
2021. ápr. 26. 20:36
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
Miert bukna meg a Fidesz? Azert mert van egy ket eretlen fiatal, akik azt hiszik majd ok most a valasztason megvaltoztatjak a vilagot? :) Kik fogjak megvaltoztatni? LMBTQ-sok? Zoldek? SZFE? ... ezek? :DDD Ligetvedok? :)))
2021. ápr. 26. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Valószínű bukik ,mert teljesen kicsúszott az irányítás a kezük közül a sok rossz intézkedésnek köszönhetően.
2021. ápr. 26. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Jakab nem alternatíva.
2021. ápr. 26. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
15%
Orbán Viktor győzni fog!
2021. ápr. 26. 21:12
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Értem én hogy bukik de ki lesz a helyén?

Gyurcsányné? Jakab Péter?

Vagy esetleg lesz is egy hiteles politikus akit nem csak a hatalom érdekel?

Normális, kidolgozott kampány az már manapság túl nagy meló úgy látom.

Értem én hogy a fidesznek vesznie kell, szerintem is semmi szükség nincs erre a diktatúra de jó lenne ha jövőre úgy lehetne szavazni hogy nem egy bukott kormány vs előző bukott kormány között kell dönteni.

Nem kétség hogy a DK a legdominánsabb ellenzéki párt, ami meg nagyrészt volt MSZP-sekből áll.

Várnék normális érveket is, nem csak migráns, Gyurcsány, Soros...

2021. ápr. 26. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!