Azért kellet nyitni, hogy a középiskolás meg egyetemista fiatalok ihassanak a teraszokon meg a parkokban tömegekben?
Végig nézve a képeket meg videókat, 90%-ban ez a réteg részegedett le a parkokban meg a teraszokon hömpölygő tömegben.
Most komolyan ezért kellet nyitni, hogy a gazdaságot egyáltalán nem befolyásoló fiatal banda lerészegedhessen végre tömegekben nem csak házibuliban kis létszámban?
Hogy aztán hazavigyék a vírust a szülőknek akik szépen beviszik munkahelyre is és utána indul 3 hét múlva az egész lockdown előről?
Nem tudom, hogy ez inkább a kormány vagy a fiatalok szégyene, de talán mindkettő..
Az már csak mellékes, hogy volt a rendőrség?
Én úgy tudom, hogy az étterem teraszok nyitottak ki és nem a parkok meg közterület ahol tömegekben vedeltek maszk nélkül.
Kérdező! Mi lenne a helyes döntés?
Én azt látom, hogy "fiatalgyűlölő" vagy, tipikusan az a fajta lehetsz, aki a sorkatonaságot követeli. Mi elégíteni ki? Ha a fiatalok munkatáborban lennének?
Ha a beharangozott távolságtartással és ésszeren lettek volna használva a teraszok.
Arról meg szó nem esett, hogy az utcákon , köztereken, parkokon is lehet több 100-an gyülekezni és tömegekben inni..
Ijjj, a fránya fiatalok. #maifiatalok
Egy jó kis katonai kiképzés, janicsár stílusba kikupálná őket, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!