Az egyetemisták családja miért kap kevesebb támogatást az államtól, mint a középiskolásoké?
Például az egyetemista után kevesebb családtámogatás jár.
Aztán, az egyetemi és a középiskolás kollégium között árban alig van különbség, de az egyetemiben nem kapnak enni.
Ezt simán meglehetne oldani úgy, hogy kapnak ételjegyet, amit a kollégium vagy egyetem büféjében beválthatnának, így meleg ételt tudnának enni ebédre.
# 1/3 Időpont ma 20:19
Megnéznélek téged ahogy orvosi mellett munkát vállalsz, és közbe a vizsgáidat is leteszed..
# 5/5 Időpont ma 20:27
Legtöbben iskola után mennek egyetemre, és a szüleik tartják el őket ebben az időszakban. Ezek szerint akkor senki nem kellene egyetemet végezzen? Csak az olyan tökös csávók mint te?
"Megnéznélek téged ahogy orvosi mellett munkát vállalsz, és közbe a vizsgáidat is leteszed.."
Hiszed vagy sem a legtöbbjük ezt teszi, lehetőség van orvosgyakornoki állásra is
Azért,mert az államnak nem célja,hogy minél több diplomás legyen.
Nekünk Kína és Törökország a példakép és az összeszerelőüzemek.
Oda nem kell diploma.
"Nekünk Kína és Törökország a példakép és az összeszerelőüzemek.
Oda nem kell diploma."
Törökországot nem tudom de Kínában több egyetem működik mint egész Európában és az USA-t együttvéve
Hát,mivel a Föld legnépesebb országáról beszélünk,ez nem egy nagy dolog.
Arról is van statisztikád hányan térdelnek a rizsföldön,és mennyiért?
# 7/10 Időpont ma 20:31
Ja, harmad, negyed évtől és nyáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!