Így jobban betartanák az emberek a kijárási tilalmat?
Iszonyúan érdekelnek a szabályok, és én ragaszkodom hozzájuk betartom őket.
Kitaláltam egy módszert amivel szerintem a kijárási korlátozás sokkal jobban betartható lenne:
Este 10 előtt 5 perccel pár percre megszólalnának a légvédelmi szirénák országszerte, és a hangosbemondóba ezt mondanák be: "hamarosan kijárási korlátozás kezdődik! a közterületeket azonnal elhagyni!" Aztán összes plakát lesötétülne és minden plakáton Orbán Viktor arcképe jelenne meg, majd a hangosbemondóból megszólalna a Nemzeti Himnusz. Elvétve rendőrautók jelennének meg és villognának a szirénával meg az emberek között titkosrendőrök járnának akik rajtaütés-szerűen igazoltatnák őket és ha jogtalanul tartózkodnának az utcán akkor elvinnék őket egy helyre. Persze minden egyéb másra is odafigyelnének. Szemetelés, alkohol, gyorshajtás, meg minden egyéb dolog lehetetlen lenne már, és borzasztóan drasztikus dolgokat vonna maga után! A drónokat is bevetném, figyelnék a terepet, figyelnék a sétáló embereket és információt adnának a Törvénynek.
Ti is örülnétek ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!