Csak szerintem aljas a védettségi zsarolás?
Figyelt kérdés
Mert úgy látom az emberek nagy része tapsol neki, hogy jajjdemegkaptákalaposföldesoltásellenesek a büntit. Nekem főleg pl ez vette el a kedvem az oltakozástól.2021. ápr. 23. 18:10
21/28 anonim válasza:
"Ez az egész szembemegy az evolúcióval... A gyengék kényszerítik rá az akaratukat az egészségesekre..."
A mai evolúcióban nem a fizika erő hanem a pénz a hatalom kedves. Le vagy maradva pár évvel. Ez evolúciós hátrány de nagy.. :D
22/28 anonim válasza:
Minden normális ember szerint az.
23/28 anonim válasza:
Senkit sem érdekel a normális ember mert nincs rá igény.Ez a nagy helyzet 22-es de amúgy egyet értek veled de ezt nem mi döntjük el
24/28 anonim válasza:
Szerintem meg az a zsarolás, hogy közgáz diploma kell ahhoz, hogy bankigazgatók lehessek! Micsoda diszkrimináció! Én nem akarok 5 évet egyetemre járni ezért! Engem ilyennel ne zsaroljanak! 😂😂😂👌🏼
25/28 anonim válasza:
karóba húznám az összes barmot, aki az oltakozás szót használja
26/28 anonim válasza:
Persze h az. De oltsanak csak kit izgat. 2 honap mulva ugyis megint bezarnak mindenkit. Ok meg meg a szovodmenyektol is szenvedni fognak 😹 vicces h a gyengek miatt szivnak az erosek. Regen ezeket a szakadekba dobtak
27/28 anonim válasza:
25-ös egyet értünk!26-os még 2 hónap után nem jön elő szövődmény.1-2 év múlva lehetséges,ki tudja....Majd akarják hogy aki nincs beoltva az is oltassa be magát merthát ne csak ő szenvedjen már🤦♂️A saját butasága miatt-erre kellene oltóanyag-butaság elleni vak-cina nevet adnám neki.Állhatnának sorba érte jó sokan🤭
28/28 anonim válasza:
"karóba húznám az összes barmot, aki az oltakozás szót használja"
Mert nem érted, hogy a covidba vetett hit vallássá emelkedett. A vallások gyakorlói pedig magasztos hangzású szavakkal fejezik ki a vallásuknak való hódolatot. PL. az imádKOZás mintájára született meg az oltAKOZás kifejezés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!