Csak szerintem aljas a védettségi zsarolás?
"viszont az oltatlanoktól és a többi oltottól esetlegesen kapott fertőzés nem tudja annyira megbetegíteni őket"
Ez már így, ebben a formában nem igaz. Oltottak és oltatlanok közt a nyúvadásarány megegyező.
"Oltottak és oltatlanok közt a nyúvadásarány megegyező."
Hallottam én is ilyen információkat az egészségügyből. Jó lenne végre hivatalosan is kiadni erről egy nyilvános statisztikát.
#15, a két és fél pipás idiótának olyan jellegzetes stílusa van, hogy névtelenül is ráismerek. Egy oltástagadó idióta, aki bármilyen őszintének tűnő kérdésre csípőből rávágja az oltástagadó választ, legyen az bármennyire köztudottan teljesen hibás is. Ha a konteójának az lenne a része, hogy az ég piros, ő azt szajkózná.
Szerintem te se érted, hogy a vakcinák hatékonysága mit jelent. Ez a híres-neves 95% a Pfizernél, 60 valahány az Astránál, stb., amin az egész világ pörög december óta. Ekkora mértékben véd az oltás a megfertőződéstől, tehát csak egy agyament tesz olyan kijelentést, hogy az oltatlanok ugyanakkora arányban halnak meg, mint az oltottak. Viszont az oltott megfertőzötteket az összes oltás közel 100% arányban védi a súlyos tünetek (=lélegeztetőgép szükséges) kialakulásától és a haláltól.
Arról, hogy a kórházba, intenzívre került emberek közül ki volt oltva és ki nem valóban nincs magyar adat, de semmi okunk azt hinni, hogy köztük (akik közt az oltottakból már hiányzik 95%-nál több is) azonos lenne a halálozási arány.
A románok jobban szeretik az átláthatóságot, ők közöltek ilyen adatokat:
A két dózissal oltott románok 0,19%-a, 1080 ember fertőződött meg, majdnem mindenki enyhe tünetekkel vészelte át a fertőzést és senki nem halt meg.
Zéró karbon megoldás, ennyi. 2-3 év mire az oltottak elpatkolnak valami rákban.
Annyit megér, hogy visszakapják a bolygót a normálisak, akiknek nem annyira sürgős az a bizonyos "korábbi élet".
Aki azt gondolja, hogy az oltásnak nem lesz ára, az óriásit téved :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!