Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vakcina- és diktatúraellenesek...

Vakcina- és diktatúraellenesek! Nem éreztek magatokban késztetést végre összegyűlni és tüntetni egyet normálisan?

Figyelt kérdés
Máskülönben még tovább fognak jönni a kizsákmányoló intézkedések. Jövő ilyenkor talán már munkát sem vállalhatsz, vagy a lakást sem hagyhatod el oltás nélkül. Lázadni kellene, amíg nem késő. De akkor egy normális többezer fős tüntetéssel, és nem úgy, hogy megjelenik a rendőrség és erre mindenki oszlik.

2021. ápr. 23. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:

#70, aki a médiából szerzi a tudását, az annyit is ér.

Azt nemigen olvasom, de vagy 20 éven át tanultam, de még az apám is, sőt!

Így aztán összegyűlt valami!

Kezdj bele te is, 100 év alatt már hoz valamennyi eredményt!

2021. máj. 22. 08:08
 72/75 A kérdező kommentje:
71: Én is olvasok. Az megvan, hogy a hatásos, biztonságos vakcinákat éveken keresztül tesztelték.
2021. máj. 22. 08:13
 73/75 anonim ***** válasza:
25%

"az információ karnyújtásnyira van, ezek a patkányok viszont úgy dontenek tiltakoznak a szuri ellen"

Ezek a "patkányok" százszor és ezerszer szélesebb ismeretanyaggal rendelkeznek mint a teféle tudatlan férgek (csak hogy a stílusodban beszélgessünk ugye). Egy másik topikban amiben a járványról vitatkoztunk az ilyen kovidőrült férgekkel, mint például te, szinte minden egyes érvnél kiderül, hogy a férgek nemhogy vitázni nem tudnak vele de még csak nem is hallottak arról a dologról. De persze a hitetek szilárd abban, hogy nektek van igazatok hisz logikus, hogy minél kevesebbet tudsz annál akivel vitázol annál biztosabb, hogy igazad van vele szemben, haha. Ilyen agyi szinten vegetáltok ti férgek.

2021. máj. 22. 10:00
 74/75 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy lassan interplanetáris fajjá evolválódunk, fél év alatt fejlesztünk ki oltást egy eddig ismeretlen vírusra és már kvantumszámítógépeket tesztelnek, de néhány ember a vírus létezésével kapcsolatban vitatkozik egymással az interneten. Mi történik, MI? 🙃
2021. máj. 23. 00:12
 75/75 anonim ***** válasza:

nos 73-as köszönöm a kedves szavakat, sokat elmond ez is rólad. Nos, az a helyzet, nagyon tipikus reakciót adtál: a "szinte minden egyes érv" meg a "százszor és ezerszer szélesebb ismeretanyag" jellegű üres szavak is csak az előző hozzászólásomban vázolt véleményem erősítik. Ahogy az előző is írta, a tudomány szárnyal, és egyesek még mindig kételkednek benne.

Hisz milyen jó is volt régen, amikor még minden 2. gyermek élte meg a felnőttkort, azok voltak ám az igazi emberek, ma már minden kígyóvállú libsi gyerek felnőhet... Illetve, mi az a programozás? Bezzeg mi 10 órát kalapáltunk, az volt ám a munka! Továbbá, mi az a koronavírus? észre sem vettem, és már túl is estem rajta. Ja, hogy meghalt az az öregember a szomszédban? Kit érdekel, hát cukorbeteg volt azt hiszem, max 1-2 éve lehetett volna hátra vagy 12 de hát öreg volt, már mindegy.

Lényegtelen, az én DNS-em megváltoztatták, engem már génmódosított a chipses Bill Gates, hát ez van. Engem megvett a szar média. De te még átlátsz a szitán, tartsd meg a jó szokásod és rettegj egy inekciós tűn beadott elölt vírustól vagy annak egy részétől

2021. máj. 24. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!