Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vakcina- és diktatúraellenesek...

Vakcina- és diktatúraellenesek! Nem éreztek magatokban késztetést végre összegyűlni és tüntetni egyet normálisan?

Figyelt kérdés
Máskülönben még tovább fognak jönni a kizsákmányoló intézkedések. Jövő ilyenkor talán már munkát sem vállalhatsz, vagy a lakást sem hagyhatod el oltás nélkül. Lázadni kellene, amíg nem késő. De akkor egy normális többezer fős tüntetéssel, és nem úgy, hogy megjelenik a rendőrség és erre mindenki oszlik.

2021. ápr. 23. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
58%

60

Erre volt pénz de más létező és veszélyes vírusok elleni vakcina kifejlesztésére már nem? Te sötétebb vagy mint a fekete lyuk!

2021. máj. 14. 07:19
 62/75 anonim ***** válasza:
83%
Öcsém, értelmezd már amit leírtam, mert így semmi értelme annak amit írsz. Erre azért volt ennyi pénz, mert az egész világ tele pénzelte, míg más kutatásokat ehhez képest jóformán le***r mindenki, ezert azok nem kifejezetten haladnak egyről a kettőre. Olvasd is már el amit írok legalább, ha már ennyire okoskodni akarsz, mert ez így nagyon nem jött be sajnos.
2021. máj. 14. 15:55
 63/75 anonim ***** válasza:
52%

62

Te teljesen hülye vagy hallod.Mert a kötelező oltásokat nem pénzelte az "egész világ"? Komolyan süt rólad hogy egy agymosott droid vagy.Teljesen elképzelhetetlen hogy te saját magadat eltartsd.Ha mégis így van akkor valami eszméletlen primitív munkát kell vegezned.Csak azt nem értem hogy az ilyenek hogy tudják használni az internetet.Biztos valaki segít és ír helyetted amiket felböfögsz? "Észlény" Inkább takarodj szuratni magad fél évente bár szerintem te már megkaptad a második dózist is.Nyugi már csak pár dózis van hátra és utána megkapod azt amitől annyira rettegsz: a halál

2021. máj. 18. 11:45
 64/75 anonim ***** válasza:
100%
Én érzek, csak nem biztos hogy a Holland kormány értékelné ha itt kivonulnék tüntetni orbán ellen.
2021. máj. 18. 13:18
 65/75 anonim ***** válasza:

63

Ki beszelt arrol, hogy a kotelezo oltasokat nem penzeltek? Nem tudom te ezeket honnan talalod ki, de eleg durva hogy vannak ilyen emberek. Par kommenttel ezelott meg mas betegsegekrol beszeltel, hogy azokra miert nincs meg oltas, azt megmagyaraztam, erre felhozod hogy szerintem nem penzeltek a kotelezoket?

Ember, egy szoval senki nem beszelt a kotelezokrol xd most akkor dontsd mar el mirol beszelsz legalabb, mert ennek igy semmi ertelme.

2021. máj. 18. 22:10
 66/75 anonim ***** válasza:

65

Te beszéltél arról hogy azért tartott olyan sokáig a többi vakcina kifejlesztese (tehát a kötelező oltások is) mert nem volt rá elég pénz.Ez egy hatalmas baromság.Erted már okostojas?

2021. máj. 19. 00:45
 67/75 anonim ***** válasza:

"Hát nem az emberek egészsége a legfontosabb?"

Nem.

Mikor volt olyan?

2021. máj. 19. 01:15
 68/75 anonim ***** válasza:
67%
Jajj szegények, de rossz lehet nektek.. Talán oltatni kellett volna, nem az öklöt rázni járvanyhelyzetben..
2021. máj. 19. 20:45
 69/75 anonim ***** válasza:
69%
ambivalens nyugalom árasztja el az elmem, mikor oltásellenesek véleményét olvasom. egyrészről milyen csodálatos világot élünk, hogy az ilyen hitvány ostoba embereket nem zárják be, és élhetik életüket, micsoda szabadság ez, azt csinálhatsz szinte amit csak akarsz. másrészről pedig hogy juthatott el a sötétség ilyen messzire, hisz az információ karnyújtásnyira van, ezek a patkányok viszont úgy dontenek tiltakoznak a szuri ellen.
2021. máj. 22. 00:12
 70/75 A kérdező kommentje:
69: Eléggé beszűkült, egybites gondolkodású vagy. Más szóval, amit a központonti média tálal, azt te rendületlenül bezabálod.
2021. máj. 22. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!