Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vakcina- és diktatúraellenesek...

Vakcina- és diktatúraellenesek! Nem éreztek magatokban késztetést végre összegyűlni és tüntetni egyet normálisan?

Figyelt kérdés
Máskülönben még tovább fognak jönni a kizsákmányoló intézkedések. Jövő ilyenkor talán már munkát sem vállalhatsz, vagy a lakást sem hagyhatod el oltás nélkül. Lázadni kellene, amíg nem késő. De akkor egy normális többezer fős tüntetéssel, és nem úgy, hogy megjelenik a rendőrség és erre mindenki oszlik.

2021. ápr. 23. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
48%

Semmi értelme ami írsz. Oké hogy ha nincs jogsid akkor nem mondják hogy nem mehetsz étterembe, de a kettőnek semmi köze egymáshoz. Míg én csak egy hasonlatot mondtam te már teljesen összemostad a kettőt egymással. Még szerencse hogy nem az ilyen gondolkodású emberek vannak többségben, mert lehet a középkorig se jutottunk volna el soha.

2021. máj. 6. 19:12
 42/75 anonim ***** válasza:
94%

Én szívesen vállalom a kockázatot. Máshova is írtam, ha ezen múlna aláírom, hogy

ha elkapom ezt at infl..koronát akkor másféle betegségben szenvedő kárára engem ne lássanak el, főleg ilyen 80-95%os halálozási arányú intenzíveken. Ennél már ha ide adnák őket nekem akkor is több túlélné ha semmit nem csinálnék. Tüntetéseken voltam, mentem bulizni ide oda, mégse sikerült elkapni legalább annyira se, hogy kimutatható antitest legyen és a nyárra békén hagyjanak. Ha az étterem nem az állam adójából van, ami igaz is, akkor pedig engedtessék már meg a tulajoknak eldönteni hogy kit hova engednek be. Ja, hogy akkor senki se oltatna és a nyakukon maradna a lőre, aztán a fejükre koppintanának a gyógyszergyárak?

2021. máj. 6. 19:15
 43/75 anonim ***** válasza:
90%
Amikor más hozza példának akkor semmi értelme, de egy oldallal korábban amikor te hoztad fel akkor mindjárt más 😀 Na én itt végeztem is, de jó olvasni a baromságokat, jövőre ne felejtsd ám el a szokásos Pfizer adagad "felvenni".
2021. máj. 6. 19:17
 44/75 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit nem értettél azon, hogy míg te teljesen összemostad a kettőt egymással, addig én semmi ilyet nem csináltam?
2021. máj. 6. 19:27
 45/75 anonim ***** válasza:
65%

"Autót se vezethetsz 150.000 forintos jogosítvány nélkül, akkor megzsaroltak és lehúztak csak azért, hogy legyen jogsid? Pedig tudnád vezetni anélkül is. Ez nem így működik. Oltasd be magad ha kell a mozi meg az állatkert és kész"

Ez mi hogyha nem összemosás? Amúgy ha már autó, a kocsiknál is vannak nullszériák, prototípusok. Nem kevés időbe kerül mire onnan eljutnak a sorozatgyártásig, amit aztán még folyamatosan finomítani kell. Akkor még nem szóltam a repülőgépekről, mennyi idő telik el a szűzfelszállástól a bevethetőségig. Mennyivel komplexebb ezeknél az emberi szervezet, itt pedig mégis meglett fél év alatt 6 féle vakcina is, amikor egy olyanra, mint a herpeszvírus évtizedek alatt sem találtak ki végleges megoldást. Elég "furcsa" dolgok ezek.

2021. máj. 6. 19:35
 46/75 anonim ***** válasza:
Megy tüntetni a fene.Minek?
2021. máj. 6. 19:53
 47/75 anonim ***** válasza:
75%

Minden vakcinát kb fél-egy évbe telik kifejleszteni, nem tudom mi olyan meglepő ezen. Azért tart néha évekig, mert nincs rá elég pénz és mert nem elég sürgős. A herpeszvírusba nem fogsz belehalni, csak megkeseríti az életed, ezért az ellen nem túl sürgős a vakcina kifejlesztése, emiatt nem is pénzelik annyira, mint a koronavírus vakcina fejlesztését. Az AIDS-re ugyanezt tudom mondani, hogy az ellen 1, lehet védekezni, 2, nem terjed olyan gyorsan mint a korona, ergo nem írtja ki a fél világot vakcinázás nélkül sem.

Mivel az egész világ telepénzelte és sürgette, így csak a fejlesztési időnek kellett eltelnie, ami ismétlem, fél-egy év nagyjából minden oltás esetében. 2021 van, nem 1902.

2021. máj. 6. 20:04
 48/75 anonim ***** válasza:
Nem a kifejlesztéssel van a gond, hanem hogy nem ismerjük a hosszú távú mellékhatásokat. Ezért nem szoktak engedélyezni gyógyszereket kifejlesztésük után csak 3-5 évvel.
2021. máj. 6. 20:09
 49/75 anonim ***** válasza:
92%

Akkor a következő projekt lehetne mondjuk a rák ellenszere. Érdekes arra nem találnak -tudom az nem fertőz-, vagy csak nem éri meg kiadni, mert akkor beszedik az emberek és meggyógyulnak, nem kell kemó meg stb évekig, aminek a végén a nagy részük úgyis meghal? A koronaprojekt is erről szól, oltass életed végéig, évente lehetőleg többször. Kíváncsi leszek a gyógyszer vagy az orrspray mennyiben fog változtatni ezen a diszkriminációs igazolványos baromságon ha kijön.

Kis adalék, csak a rákban idén majdnem annyian haltak meg, mint amennyit össze tudtak hazudozni a koronának az elmúlt másfél évben, de az ellenszer mégsincs a láthatáron:

[link]

2021. máj. 6. 20:09
 50/75 anonim ***** válasza:
Egy daganat azért nem összeegyeztethető egy vírusos fertőzéssel semmilyen úton módon. Vírusos fertőzések ellen már tudjuk mit és hogyan kell csinálni, ezért meg is csinálták muszájból. Azellen még mindig nem tudnak sokat tenni, hogy a sejtjeid ne kezdjenek önkéntelenül végtelen szaporodásba.
2021. máj. 6. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!