Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyivel lett volna jobb egy...

Mennyivel lett volna jobb egy olyan országba születni, ahol azon röhögnek a fiatalok egymás közt, hogy 8 eurós órabérért dolgozik az aljanép a KFC-ben, míg nálunk ez versenyképes (2800 ft/óra) fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
Miért nem lehettem szerencsésebb, hogy nem magyarországra születek? Dánia, Hollandia, Svédország, Németország, Írország, Anglia, Amerika, annyi de annyi jobb helyre születhettem volna, ami nem egy ilyen csöves szeméttelep, mint a magyar :(
2021. ápr. 21. 18:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"2400ft os szakmunkás órabér"

Simán elérhető. Keresett szakmával, önálló munkavégzéssel?!

Lassan minden szakma keresett lesz, mert hiány van jó szakmunkásból.

2021. ápr. 21. 21:44
 32/39 anonim ***** válasza:
40%

Tehát akkor mondjon fel a spár pénztáros, zárjon be az összes bolt, ne legyenek eladók és mindenki menjen el burkolónak, villanyszerelőnek mondjuk és akkor katás vállalkozóként számlákkal összeokoskodva, feketézve izzadja ki a 2400et?

Plusz ugye katásként valami 20 ezer lesz a nyugdíj ha lesz.

2021. ápr. 21. 21:52
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem,amikor Egyiptomba nyaraltunk,akkor a helyi árusok pénzeszsákokat láttak bennünk,mert aki Európából megy oda nyaralni,az gazdag....

Szóval hidd el,sokkal rosszabb helyre is születhettél volna....

2021. ápr. 21. 22:14
 34/39 anonim ***** válasza:
56%

Ide jövök már OFF-olni egy kicsit.

Nem értem miért lett az a válaszoló lepontozva aki azt írta, hogy diplomával kap 160-at?

Még senki nem járt Kelet- Magyarországon? Az egyik nagy IT cég Debrecenben ajánlott nekem másfél éve 180ezer nettót 3év tapasztalattal és 2 nyelvvizsgával (angol, német). :) Sőt tovább megyek BAZ vagy SzSzB megyében még kevesebbet is lehet keresni diplomával (ami nem "büfé).

2021. ápr. 22. 07:59
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
34: a kérdezőt többször kérdezték itt, hogy milyen diplomája van és mi a munkája, de egyszer sem válaszolt erre. Ha megírná, akkor pontosabban lehetne látni, hogy mi a helyzet vele.
2021. ápr. 22. 08:01
 36/39 anonim ***** válasza:

"Kik építik fel a házakat, kik dolgoznak a raktárakban,áruházakban, közértekben, kik viszik lakásra a pizzádat stb?"

A pizzát mondjuk olyan diákok viszik ki, akik később diplomát fognak szerezni, de egyetem mellett futárkodást vállalnak. Persze értem mire gondoltál, és teljesen jogos, a házat felépíteni valóban kell a kőműves, de árufeltöltőnek, pizzafutárnak, kasszásnak menjen a diák. ^_^

2021. ápr. 22. 20:43
 37/39 anonim ***** válasza:

És van itt olyan, aki nem diplomás, nem vegyészmérnők, szóval nem felső iskolai végzettségü, és olyan szakmája van ami jól keres ?

(Most nem az a kérdés, hogy ki tud hiányszakmákat felsorolni, hanem aki abban az adott szakmájában dolgozik, és saját véleménye szerint jól keres vele)

Pl kimentem ide vagy oda, ez és ez az iskolám van, és ennyivel jobban keresek, és ennyivel jobban élek.

Tehát szakközép, okj, szakgimnázium, stb...

2021. máj. 8. 17:04
 38/39 anonim ***** válasza:
71%

szerintem nincsen 37es.

diplomások írogattak ide arrogánsan csak.

am ha külföldi fizu érdekel.

egyik barátom targoncavezető hollandiában az ikeában, ő nettó 900ezer ft ot keres.

én szintén ezt nyomom itthon havi 240e ért.

2021. máj. 8. 19:01
 39/39 anonim ***** válasza:
És oda hogyan van a bejutás ? :D kihalásos alapon ? :D
2021. máj. 8. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!