Mennyivel lett volna jobb egy olyan országba születni, ahol azon röhögnek a fiatalok egymás közt, hogy 8 eurós órabérért dolgozik az aljanép a KFC-ben, míg nálunk ez versenyképes (2800 ft/óra) fizetésnek számít?
ma 18:44
Nem, ez nem magyar mentalitás, hanem a tények. Így néz ki általában egy vita, érveket és ellenérveket ütköztetnek egymással.
Gondolom a kis álomvilágodban fogalmad sincs arról, hogy az átlag amerikai mekkora csóró, meg hogy egy mezei orvosi ellátástól évekre adósítja el magát. Persze hogy nincs, mert a filmekben nem ezt látod.
ma 18:46
Most mi van nem tetszenek a válaszok amiket kapsz a saját kérdésedre ? xd
Amúgy mi akadályoz meg benne hogy akkor kihúzz valahova? Ja hogy az már nem olyan funny
Kérdező, a tipikus magyar mentalitás az az amikor itthon üldögélsz hogy bezzeg itt minden sz*r, aztán nem csinálsz semmit. Nekem sem tetszett ami Magyarországon van, ùgyhogy fogtam magam és elköltöztem külföldre.
#1 voltam
ma 18:50
Nem igazán értem hogy ha itthon félre rakni sem tudsz, akkor kint miből akarsz megélni
Tisztában van kinti négyzetméter árakkal? Nem kell válaszolni, tudom hogy nem. Csak költői kérdés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!