Mi számít PESTEN versenyképes fizetésnek?
Nemrég költöztünk Pestre a családommal, fiatal vagyok, az iskolát már letudtam. Szeretnék munkát vállalni de bárhova megyek ugyan azt a bért mutatják fel ami Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapjáraton megkapnék.
Mennyi pesten egy normális Nettó bér mert eddig 170ezret kaptam maximum úgy.. Hogy egy iskolai konyhát vezessek mint szakács
Azért ez kicsit durva hogy ennyit tudnak adni annyi munkáért.
Jelentkezek bárhova mindig kérnek BÉRIGÉNYT amit rühellek mindig 210-240et írok nettoba de eddig 4 munkahely még vissza se jelzett.. Felháborító... Hol van a versenyképes fizetés??
Iskolai konyhás nem főz. Kész ételt hoznak és melegíti, tálalja a moslékot vájukba a gyerekeknek majd mosogassa. 6 órában vannak bejelentve és szünetekben nyári, téli nem kap pénzt. Nettó 95-öt kaptak tavaly
Akkor jó, ha minimalista vagy. Iskolákban maradék kaját eszik ebéd, reggeli, uzsi, így csak 7végén kell ennie. Ezzel elvben 140-es fizetéssel ekvivalens életük van
6-os jól látja. Amennyibe kerül egy albérlet vagy szoba és amennyi a kaja, Budapesten már nem éri meg dolgozni. Kivéve, ha vidéken nem tudsz elhelyezkedni diplomásként.
Nagyon elszálltak az árak, mellé éhbért fizetnek átlagba, ha nem mérnök, programozó vagy tapasztalt szakmunkás vagy 1-2 hiányszakmában.
Én kiegészíteném. Nem MINDENKINEK éri meg Budapesten dolgozni.
Értelemszerűen, ha nincs esély 200 ezer forintnál többet keresni sem itt, sem ott, akkor nem kérdés, hogy vidéken magasabb életszínvonalon lehet ebből a pénzből élni, míg Budapesten csak vegetál az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!