Miért kell mindig szidni a kormányt?
Most nyitásra készülnek. Most mindenki szidja Orbánt, hogy zárást követelnek, de bezzeg mikor szigorítanak mennek tüntetni. Milyen undorító nép ez? (Baloldalra ugyanez igaz)
Én a nyitás mellett voltam mindig is, de mi ez a hiszti? Ha ennyire fsik, maradjon otthon, nem kell a kormányt szapulálni mindig.
Szerintem most nagyon csinálja a kormány, amit viszont eddig csinált az vicc kategória. A vírus 2%-os halálozási rátája a 2%-ot kellett volna bezárni, nem a maradék 98% életét tönkre tenni.
Majd lesz 5., 6., 7.
Lesz még olyan varriáns, amire nem lesz vakcina. Aztán az új vakcinából megint dől a lé a vakcinagyártóknak
Nem kéne ORBÁNT szidni!!!!!!!!!!!!!!!!
Orbán nélkül sehol sem lennénk!!!
Akartok migránsokat a házatokba???
Ez hiányzik nektek??????????????
Orbán egy Soros-tanonc, hiteltelen illiberális elmeháborodott!
A migránsoknak sokkal több eszük van annál, mint hogy egy nyomor-országba jöjjenek!
A fizetős migránsokat a Rogán-horda importálta, úgyhogy a 46-os versenyzőnek fingja sincs a valóságról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!