Miért kell mindig szidni a kormányt?
Figyelt kérdés
Most nyitásra készülnek. Most mindenki szidja Orbánt, hogy zárást követelnek, de bezzeg mikor szigorítanak mennek tüntetni. Milyen undorító nép ez? (Baloldalra ugyanez igaz)
Én a nyitás mellett voltam mindig is, de mi ez a hiszti? Ha ennyire fsik, maradjon otthon, nem kell a kormányt szapulálni mindig.
Szerintem most nagyon csinálja a kormány, amit viszont eddig csinált az vicc kategória. A vírus 2%-os halálozási rátája a 2%-ot kellett volna bezárni, nem a maradék 98% életét tönkre tenni.
2021. ápr. 21. 03:11
31/54 anonim válasza:
"Gyerekekre nem veszélyes vírus"
Mond ezt azoknak a szülőknek, akiknek covid vitte el a gyerekét. Nem egy ilyen van.
Még ha nem is teríti le a vírus, akkoris megfertőz másokat, mert hordozza.
32/54 A kérdező kommentje:
30, én azt sem mondtam hogy natha, és az sem hogy ez egy pestis betegség. Valakinél erősek a tünetek, valakinél nem. Én is voltam covidos, pár napig voltam lázas, és fáradékony voltam de nagyon. Karácsony után kaptam el, otthon maradtam. Engem nem nagyon viselt meg.
2021. ápr. 21. 11:36
33/54 anonim válasza:
"Távoktatás nem olyan hatásos mint a jelenléti, és a szükségük van a társas kapcsolatra." Ezzel a Halálomat kívánod. Mert veszélyes ez a Brit mutáns mindenkire. Na ezért nem kell iskola.
34/54 A kérdező kommentje:
33, erről van valami forrás is? Én sehol sem hallottam ilyen történetet, pedig elég sok hírrel találkoztam.
2021. ápr. 21. 11:37
35/54 A kérdező kommentje:
35, Dehogy kívánom. A kormány infó, virólogusok azt mondták, hogy csak idősekre, krónikus betegekre veszélyes. Brit mutáns csak könnyebben szaporodik. Brit mutáns veszélyesebb, de ez sem feltétlen halálos.
2021. ápr. 21. 11:39
36/54 anonim válasza:
#37 Á, nem. csak meghalt egy csomó fiatal már Covid-19-ben
37/54 anonim válasza:
Hagyjátok. Felesleges ilyennel vitatkozni. Úgy sem fogja fel. Orbán szava a szent.
39/54 anonim válasza:
Én inkább az EPS-t szoktam Sidney!
40/54 anonim válasza:
A fidesz kór ellen kéne védőoltás, mert az a kór nagyon veszedelmes a mentális egészségre, teljesen elveszi az ember ép eszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!