Miért kell mindig szidni a kormányt?
Most nyitásra készülnek. Most mindenki szidja Orbánt, hogy zárást követelnek, de bezzeg mikor szigorítanak mennek tüntetni. Milyen undorító nép ez? (Baloldalra ugyanez igaz)
Én a nyitás mellett voltam mindig is, de mi ez a hiszti? Ha ennyire fsik, maradjon otthon, nem kell a kormányt szapulálni mindig.
Szerintem most nagyon csinálja a kormány, amit viszont eddig csinált az vicc kategória. A vírus 2%-os halálozási rátája a 2%-ot kellett volna bezárni, nem a maradék 98% életét tönkre tenni.
Szerintem jogosan szidják. A járványban nyújtott teljesítményük tragikomikus. Előre ígérgettek, hirtelen döntéseket hoztak. Emlékszünk még arra, hogy nem kell újra zárni, nem is akar az ország a nemzeti konzultáció szerint? Aztán minden előzmény nélkül derült égből fasirt zárunk. Tavasszal 30 fertőzött mellett naponta leoffoltunk mindent és beharangozták az apokalipszist. Ősszel több ezer mellett sokáig nem zártunk. Hol ebben a következetesség? Kivágta a betegeket a kórházakból tavasszal a még nem is létező koronavírusosok miatt. És amiatt is haltak meg emberek (köztük nekem is valakim).
És nem tudom érezhető-e a logika. Tavasszal meghalt néhány ember, attól oda volt teljesen. Most több száz hal meg, mintha nem érdekelné. Itt a védettségi igazolvány. Mire egyáltalán kiküldik mindjárt le is jár, tkp. nem jó semmire, semmi alól nem ment fel... De van, mert miért ne.
Az, hogy a járvány előtt ki értett egyet vele, az megosztó. Én semlegesen álltam például hozzá. De a járvány óta sokaknál kihúzta a gyufát.
Nem értem a népet ebből sem. Pár hete még náthának nevezték, de mikor haladnak az oltással, meg haladnak a nyitással, már rögtön háborog a nép.
Virólogusnak nem hisznek? De egy random bulvárnak igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!