Mit gondoltok erről?
PS: A putyinista szélsőjobberek sablon véleménye nem érdekel, vagy objektíven válaszoljatok, vagy sehogy.
Miért kell szegénynek szenvednie, Putyin elvtárs miért nem adja meg neki az orvost? Miért kell(ett) kínozni, óránként ébresztgetni?
A rezsimsimogatóktól kérdezem, ti elfogadnátok, ha putyin lenne a főnökötök?
“libsi”, de antikommunista :)
Vajon miért is ment haza miután állítólagosan megmérgezték? :))
Mártírt akart magából csinálni, hát most megkapja.
Adott egy hely ahol vernek és megakarnak ölni téged állítólagosan, meg is próbálják állításod szerint, de te megmenekülsz, akkor vajon visszamész oda vagy inkább nem?
Azt mondták ennek a szerencsétlennek, hogy majd megvédik, csak éppenséggel Oroszország telibe sz***ja , hogy mit mekeg Merkel meg Makaroni meg a többi szerencsétlen liberális migránssimogató.
Nem tudom ki javasolta Navalnijnak, hogy huzogassa meg a nagy orosz medve bajszat, de szerintem buta tanacs volt ... plane nem kellett volna megfogadni :)
Oroszoknal kicsit kemenyebb a bortonelet ... mint amit mi megszoktunk.
Egy megoldas van: vigyazz, hogy ne kerulj bortonbe azon a videken! :)
Miért ment vissza? :) Tudta mi vár rá, MÁRTÍR akart lenni, most az lesz.
De ha jól értelmezem DK-s meg egyéb ellenzéki koloncpártok Facebook kommentelőit akkor ők meg a fideszeseket akarják lámpavason meg börtönben látni.. ugyi ugyi
Az orosz sajtó szerint 3 hete éhség sztrájkol, vitaminokat fogadott csak el. Most vitték a 3. számú büntetőkolónia kórházába.
Korábban meg azt írták, hogy lábfájását azért szimulálta túl, hogy ne kelljen fizikai munkát végeznie.
Te nekem az RT-t tolod ide? 😂 Te most ugratsz? Az RT az a kormány szócsöve, jóhogy nem a Russia1 oldalt linkelted. 😅
A DKt se védi senki. Én jobboldaliként szégyellem magam a “libsi” kifejezéseiteken, meg, hogy egy idős emberen nevettek mikor megbotlott.
Mikor ezt láttam, én szégyeltem el magam miattuk, hogy ennyire nagy gyűlölet van bennük. De fordított esetben, ti biztosan ki lennétek akadva.
Ez a különbség, bocs ez is! - köztetek és az empatikus “hanyatló nyugati” “libsikben” :)
Ne hari.
Persze tényleg az, ahogy a CNN is az amerikai demokrata párti vezetésé
Ettől függetlenül elhiszem nRT-nek azt, hogy N. éhség sztrájkol, meg azt is, hogy a lábfájását túlszimulálta, hogy ne kelljen dolgoznia.
Nyilván nem a demokrácia és jogállamiság mintaországa Oroszország. (USA se...)
N.-nak tudnia kellett volna, hogy arrafelé az utcai politizálást nem díjazzák.
USA az egyik legdemokratikusabb ország, Oo meg már a földet érinti, mert a 3 ponton állnak a 10 ből. 5 alatt már rezsim rendszernek számít valaki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!