Fideszesek! Ti akkor is Orbánékra szavaznátok,ha 500 Ft lenne egy euró? Titeket semmivel sem lehet meggyőzni a kormányváltással kapcsolatban?
Ha tőb forintott kapok egy euróért amit a gyerekem haza kűld ausztriábó akkor nekem jó!
Halyrá fidzse!
Hogyne lehetne meggyőzni. Alternatívával lehet meggyőzni. Rossz a megközelítés! Nem azzal lehet meggyőzni, hogy a Fidesz nyilvánvaló hibáira rámutatsz és hogy annak megoldása kormányváltással lehetséges, mert a nyilvánvaló hibákat én magam is látom, hisz nyilvánvalóak, és az ilyen hosszú ideje jelenlévő problémák, mint pl. a forint lassú de biztos romlása, ahol láthatólag nincs törekvés sem arra, hogy ez javuljon, ott én is azt mondom, mert mást nem lehet mondani rá, hogy azt max. csak egy kormányváltás tudja megoldani, amelyik mondjuk nem ebből akar megélni, hogy gyenge a forint. Na de b.szod alássan, én nem fogok kormányt váltani egy olyannal akit nem tartok még annyira sem alkalmasnak, mint a Fideszt, érted? Nem biztos, hogy mi okvetlen mindenben különbözünk ha a kormányról kell véleményt alkotnunk, csak éppen ebben viszont határozottan különbözünk, hogy mivel elégszünk meg helyette.
Figyelj, van egy kopott seprűm, ami még úgy ahogy, de seper, és te jössz egy frissen szedett, maréknyi fűből összekötött "seprűvel", hogy cseréljem le arra a kopott seprűmet. Hát azt úgy nézegetem, azt az ajánlatot, de arra már ránézésre is azt tudom mondani, hogy vidd a pi...ba! Ugyanakkor, hogy te ezt úgy értelmezed, hogy akkor én elégedett vagyok a kopott seprűmmel már elnézést, de nem az én szegénységem, hanem a tiéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!