Fideszesek! Ti akkor is Orbánékra szavaznátok,ha 500 Ft lenne egy euró? Titeket semmivel sem lehet meggyőzni a kormányváltással kapcsolatban?
10-esnek:Tehát a bizonytalan jó helyett a biztos szart választod inkább. Gratulálok...
Én nem kérek a biztos szarból!
persze, ezeknek mindegy, a tények nem zavarják össze őket
kint vagyunk külföldön, nem látja a gyerekét, nem ismeri az unokáját de csak nyomja a gombot a fideszre
persze nem ártana pl. a 4 alapművelettel tisztában lenni mondjuk, de hogy várjam el hogy tudjon gondolkodni ha nem tud összeszorozni sem 3 egyjegyű számot???
#11 Nem. A bizonytalan helyett választok valami olyat, ami valamihez képest jobb, de közel sem tökéletes, viszont biztos. Én azt egy szóval nem mondtam, hogy a szart választanám!
Ilyen nincs, hogy "bizonytalan jó". Az mi a f.szom? Az, hogy neked kényszered volt arra, hogy azt a szót odatedd, hogy "jó" azt értem és megértem, mert indokolt dolog nálad, de nálam nem az. Magadról beszélsz, a saját elképzelésedről meglátásodról, mikor azt írod, hogy az egyik a bizonytalan jó (még ha ilyen nem is létezik), a másik a biztos szar, holott nem magadat kérdezted nyilván, mert az hülyeség lenne, hanem többek között engem kérdeztél erről. Jól értettem, hogy rám vagy kíváncsi, nem magadra? Ez a te meglátásod, ettől az enyém viszont eltérő és ha ez kérdés lett volna, akkor azt írtam volna erre, hogy nem és letudva, de mivel nem kérdés volt így annyit tudok erre írni, hogy problémáid vannak az írott szöveg megértésével, ugyanis konkrétan leírtam, hogy nem erről van szó. Én ennél többet nem tudok segíteni, ha figyeltél eddig én voltam az egyedüli, aki választ adott a kérdésedre.
#16 No most ezzel azt írtad, hogy (meglátásod szerint) úgy gondolom Orbán Viktor pont ugyanolyan mint Magyar Péter csak annyi, hogy Ő nem Orbán Viktor. Ezen az állásponton (úgy mértem fel) a DK-sok, két farkú kutyások vannak. Nekem semmi közöm hozzájuk. Nincs ilyen paranoiám, hogy Fidesz termék lenne Magyar Péter.
Én nem magam győzködöm, ki magát győzködi 4 évente, hogy most egy nímanddal megdönthet egy kormányt, az gyanítom, hogy többek között te vagy. Én arra várok, hogy meggyőzön valaki afelől, hogy jobb tud lenni a Fidesznél. Egyébként nem gondolom, hogy ezzel magasra tettem a lécet (na ebben valószínűleg egyetértünk, ebben az egyben), szerintem egyáltalán nem, (és ebben valószínűleg nem ért egyet velem a legtöbb Fidesz támogató), de eddig nem sikerült ez senkinek sem és ezt te érezheted sértőnek, hogy hát mi hát mi hát mi, a fidesznél nincs szarabb én meg egy Orbán szarát evő vagyok, na ebben nem értünk egyet. Szerintem mindig, mindennél van szarabb és attól, hogy te ezt nem így látod, mert talán az életben nem ért még az a szituáció, hogy egy mélypontról tudtál még lejjebb csúszni így nem tudod, hogy ilyen is létezik az a te bajod, az enyém viszont hadd ne legyen.
Nem , még egyszer nem szavazunk a Fideszre.
Jövünk át Magyar Péterhez. Hajrá Tisza!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!