Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudják az emberek a...

Miért nem tudják az emberek a maszkot teljesen felhúzni?

Figyelt kérdés

A helyes maszkviselés szabályai adottak, és az emberek negyede ezt képtelen betartani! Nem teljesen húzzák fel, hanem letolják az orruk alá! És ennek így nincs semmi értelme.

Aki így viseli a maszkot, arra nagyon komoly büntetést szabnék ki, letöltendő börtönbüntetést és közmunkát, hogy megtanulja, hogy kell viselni a maszkot!

Múltkor a boltban is ráüvöltöttem egy nőre torkom szakadtából, mert nem úgy viselte, ahogy kellet volna, és még ő volt felháborodva. Sajnos ilyen országban élünk, ahol az emberek képtelenek betartani a szabályokat, és ezért terjed a vírus.

2021. ápr. 19. 12:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
41%

"úgy lecsaptalak volna, hogy azért visz el a mentő"

Én meg téged csaptalak volna le, ha látom, hogy ezért lecsapsz valakit és a következő mentő már téged visz.

2021. ápr. 19. 16:24
 22/39 anonim ***** válasza:
71%

"Látom a büdös szájúak beindították a cenzúrát. A pofátokat öblítsétek ki inkább listerinnel és akkor nem lesznek gondok."

Pont fordítva van, barátocskám, ti próbáljátok az áporodott szagot elnyomni a maszkkal, hogy mások ne érezzék. :D (Sajnos kevés sikerrel, ezeken átmegy a szagmolekula - bár nem hiszem, hogy tudod, mi az -, de legalább az előnytelen vonásaitok nem látszanak, ezzel megelőzve a vizuális környezetszennyezést <3)

2021. ápr. 19. 16:35
 23/39 anonim ***** válasza:
89%
Nanu-nanu, emberek! Ugye megvan, hogy a kérdező alighanem egy unatkozó troll, aki most jót derül azon, hogy sikeresen felqrta pár ember agyát és egymásnak uszított pár válaszadót? :D Egyértelmű a szóhasználata és a túltolt önjelöltrendőrködése alapján, hogy polgárpukkasztás az egész. Ne adjátok már alá a lovat, egyúttal ne idegesítsétek már fel magatokat a szándékos provokáción, mert semmi értelme.
2021. ápr. 19. 16:44
 24/39 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is öreg mammer pampogott a maszk miatt az utcán, hogy merészeltem levenni és szabad levegőt szívni, persze 20 méterre volt tőlem. Meg is mondtam neki, hogy kérem a jelvényét, akkor persze elhallgatott.

Te mit képzelsz magadról, hogy nőkkel emberkedsz? Férfi vagy legalább, te nyuszika? Én is csak azt mondom szerencséd volt, hogy nem veled találkoztál. A két ajtós szekrénynek biztos nem mertél volna pampogni. Gyáva féreg.

2021. ápr. 19. 17:43
 25/39 anonim ***** válasza:
40%
Nagy a pofája a maszkrettegő gyilkosoknak.
2021. ápr. 19. 17:54
 26/39 A kérdező kommentje:
Nem férfi vagyok, terhes nő vagyok, és örülök neki hogy egy terhes nőt szeretnétek bántalmazni pusztán az miatt, amiért rátok üvölt hogy viseljétek már normálisan azt a rohadt maszkot, a ti saját érdeketekben is, illetve én és a gyerekem védelmébe is. Azért kell üvöltenem torkom szakadtából, mert a szép szó nem használ. Először próbáltam szép szóval, megkérni a kedves hölgyet. Nem történt semmi. Utána addig üvöltöttem, visítottam, kiabáltam, teljesen kikeltem magamból, amíg a kedves hölgy nem tudta tovább elviselni a hangzavart, amit csapok, és felhúzta a maszkot.
2021. ápr. 19. 23:23
 27/39 anonim ***** válasza:
59%
Jézusom, és mert terhes vagyok, ordítozhatsz másokkal, azt hiszed?? Csak egy hisztis, hormonokkal túlfűtött embernek fognak gondolni, én a nő helyében maszk nélkül a képedbe röhögtem volna. Mert te gyereket vársz és megjelensz valahol, mindenkinek vigyázzba kell állni, azt hiszed? El vagy tévedve...
2021. ápr. 19. 23:26
 28/39 anonim ***** válasza:
77%

engem nem érdekel milyen vagy orditás ugyanolyan bűn mint az ütés

ne ordibálj k*cs*g maszk miatt

2021. ápr. 19. 23:27
 29/39 A kérdező kommentje:
A ti fejetek is le lesz ordítva ha lehúzott maszkkal közlekedtek
2021. ápr. 20. 08:35
 30/39 anonim ***** válasza:
67%
akkor a tied is xđ
2021. ápr. 20. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!