Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudják az emberek a...

Miért nem tudják az emberek a maszkot teljesen felhúzni?

Figyelt kérdés

A helyes maszkviselés szabályai adottak, és az emberek negyede ezt képtelen betartani! Nem teljesen húzzák fel, hanem letolják az orruk alá! És ennek így nincs semmi értelme.

Aki így viseli a maszkot, arra nagyon komoly büntetést szabnék ki, letöltendő börtönbüntetést és közmunkát, hogy megtanulja, hogy kell viselni a maszkot!

Múltkor a boltban is ráüvöltöttem egy nőre torkom szakadtából, mert nem úgy viselte, ahogy kellet volna, és még ő volt felháborodva. Sajnos ilyen országban élünk, ahol az emberek képtelenek betartani a szabályokat, és ezért terjed a vírus.

2021. ápr. 19. 12:30
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
60%

Ha rám üvöltöttél volna torkod szakadtából, valószínűleg orrba váglak, mert az nettó tahóság amit csináltál.

Az emberek meg azért tolják az orruk alá a maszkot, pl. az utcán, mert orron át lélegezve nem lesz egy merő nedvesség az egész.

2021. ápr. 19. 12:36
 2/39 anonim ***** válasza:
75%

Hova üvöltesz? Rám üvöltenél pofán b**ználak

:)

2021. ápr. 19. 12:37
 3/39 anonim válasza:
63%
Megértem amit mondasz, de azért kicsit te is elvetetted a sulykot. Máskor ha ilyet látsz szerintem szólj rá finomabban, hiszen elsősorban magát veszélyezteti. Ha rajtad rajtad van a maszk úgy ahogy kell, nem jut be az ő esetleges vírusa.
2021. ápr. 19. 12:38
 4/39 anonim ***** válasza:
61%
Mert párásodik a szemüvegem, azért.az orvosi maszk amúgy sem ér semmit,hiába húzod a lábad ujjától a fejed búbjáig.
2021. ápr. 19. 12:39
 5/39 anonim ***** válasza:
42%
A maszkok betegséget okoznak, és az emberek nem akarnak betegek lenni.
2021. ápr. 19. 12:45
 6/39 anonim ***** válasza:
57%
Az utcán én le is veszem, ma ebben az esőben különösen. Szemüveges vagyok, a suliig nem jutottam volna el a párásodástól. Zárt térben viszont normálisan hordom.
2021. ápr. 19. 12:45
 7/39 anonim ***** válasza:
52%

"elsősorban magát veszélyezteti. Ha rajtad rajtad van a maszk úgy ahogy kell, nem jut be az ő esetleges vírusa"

A maszk elsősorban nem a viselőjét védi, hanem a többi embert. A kórházban is ezért az orvosokon van rajta pl. műtétnél, így az orvosról nem jut semmi a páciensbe.

Amikor valaki nem húzza rendesen magára a maszkot, akkor pont másokat veszélyeztet és nem magát, hiszen a delikvenst pont az védi, hogy más rendesen felhúzta a maszkot.

2021. ápr. 19. 12:46
 8/39 árokpart ***** válasza:
68%
Kérdező élvezd ki még ezt az 1-2 hetet: [link]
2021. ápr. 19. 12:47
 9/39 anonim ***** válasza:
79%

Nincs jogod másokon számonkérni a megfelelő maszkviselést. Erre csak hatósági személynek van joga.

Neked ahhoz van jogod, hogy megfelelő védő felszerelésbe menj boltba, vagy hogy elkerüld azt, aki szerinted nem megfelelően viseli a maszkot, vagy a legjobb, hogy ki se mozdulj otthonról, ha már ennyire félsz.

2021. ápr. 19. 12:48
 10/39 árokpart ***** válasza:
56%
Egyébként semmi közöd a másik dolgához. Szerencséd van, hogy nem velem találkoztál. Fulladni is lehet a maszkban főleg aki szívbeteg.
2021. ápr. 19. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!