Miért nem tudják az emberek a maszkot teljesen felhúzni?
A helyes maszkviselés szabályai adottak, és az emberek negyede ezt képtelen betartani! Nem teljesen húzzák fel, hanem letolják az orruk alá! És ennek így nincs semmi értelme.
Aki így viseli a maszkot, arra nagyon komoly büntetést szabnék ki, letöltendő börtönbüntetést és közmunkát, hogy megtanulja, hogy kell viselni a maszkot!
Múltkor a boltban is ráüvöltöttem egy nőre torkom szakadtából, mert nem úgy viselte, ahogy kellet volna, és még ő volt felháborodva. Sajnos ilyen országban élünk, ahol az emberek képtelenek betartani a szabályokat, és ezért terjed a vírus.
"Aki így viseli a maszkot, arra nagyon komoly büntetést szabnék ki, letöltendő börtönbüntetést és közmunkát, hogy megtanulja, hogy kell viselni a maszkot!"
Én egyáltalán nem veszem fel, mégsem büntettek meg egyszer sem.
Mert nem akarjuk.
És ennyi. Semmi értelme úgyhogy ne te próbálj győzködni itt egy névtelen oldalon.
"Múltkor a boltban is ráüvöltöttem egy nőre torkom szakadtából, mert nem úgy viselte, ahogy kellet volna, és még ő volt felháborodva."
Te aztán egy igazi kúlúrember vagy. Mégis mit vártál ezek után, ha úgy viselkedsz, mint egy útszéli tapló? Egyáltalán milyen alapon szólsz be másnak, mi közöd van hozzá? Örülj, hogy nem voltam ott, mert ha én meghallottam volna, úgy lecsaptalak volna, hogy azért visz el a mentő, nem a covidinkád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!