Hogyan fog Orbán Viktor elszámolni 25 000 magyar ember halálával?
Ja! Csak az a különbség, hogy Magyarországon ha motorbalesetben felkenődsz a falra és meghalsz, a holttested meg pozitívat mutat, akkor ugyanúgy covidos áldozat leszel, azok közé vesznek.
Ergo a 25.000 halottból szerintem elenyésző az, aki valóban a covid miatt halt meg. Más országban nem így van, kevesebb is az áldozatok száma. Mondjuk én az elejétől fogva úgy gondoltam, hogy ezt így számolni hülyeség.
#42-esnek:
De! Ezt Müller Cecília mondta a saját szájából, itt a link:
Idézem:
"természetesen, mint ahogy korábban is több alkalommal beszámoltunk róla, Magyarországon mindenki, aki elhalálozik, és pozitívnak bizonyult valamikor is koronavírus tesztre, azt hozzászámítjuk a halálesetek közé"
45 másodperctől figyeld!
Egyébként igen, én mondtam rosszul. Ha te mondjuk 3 hónapja voltál covidos és most elüt egy busz, akkor is a covid áldozatai közé sorolnak Müller Cecília bejelentése alapján!
Igen, ez olyan cecis marhaság. Ha tényleg így számolják akkor hülyébbek, mint hittem. De kétlem.
43: És még véletlenül sem képzelhető el a "talpig becsületes" Orbán kormányról, hogy ezzel akarják palástolni az elhunytak számát :D
Müller "erre nincs jobb szövegünk" Cecília is pont a megbízhatóságáról híres :D
Nem így számolják a Covid-halottakat, ha nem hiszed el, akkor menjél el valamelyik kórházba önkéntesnek.
Viccnek és hergelésnek jó, de amúgy ők sem gondolják ezt komolyan. 2010ben a fidesz is ezzel kampányolt aztán a Gyurcsány kormány hány tagja van azóta börtönben? Na ugye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!