Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fog Orbán Viktor...

Hogyan fog Orbán Viktor elszámolni 25 000 magyar ember halálával?

Figyelt kérdés
A miniszterelnök azt mondta, hogy mindenkit meggyógyítanak. Ehhez képest már legalább 25 000-en haltak meg a járványban. Hogyan fog felelősséget vállalni ezért Orbán Viktor? Milyen következménye lesz a felelőtlen kijelentésének és ígérgetésének?

2021. ápr. 17. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
14%

Ja! Csak az a különbség, hogy Magyarországon ha motorbalesetben felkenődsz a falra és meghalsz, a holttested meg pozitívat mutat, akkor ugyanúgy covidos áldozat leszel, azok közé vesznek.

Ergo a 25.000 halottból szerintem elenyésző az, aki valóban a covid miatt halt meg. Más országban nem így van, kevesebb is az áldozatok száma. Mondjuk én az elejétől fogva úgy gondoltam, hogy ezt így számolni hülyeség.

2021. ápr. 19. 12:09
 42/77 anonim ***** válasza:
85%
41: nem számolják így
2021. ápr. 19. 12:11
 43/77 anonim ***** válasza:
56%

#42-esnek:

De! Ezt Müller Cecília mondta a saját szájából, itt a link:

[link]

Idézem:

"természetesen, mint ahogy korábban is több alkalommal beszámoltunk róla, Magyarországon mindenki, aki elhalálozik, és pozitívnak bizonyult valamikor is koronavírus tesztre, azt hozzászámítjuk a halálesetek közé"

45 másodperctől figyeld!

Egyébként igen, én mondtam rosszul. Ha te mondjuk 3 hónapja voltál covidos és most elüt egy busz, akkor is a covid áldozatai közé sorolnak Müller Cecília bejelentése alapján!

2021. ápr. 19. 12:22
 44/77 anonim ***** válasza:
71%

Igen, ez olyan cecis marhaság. Ha tényleg így számolják akkor hülyébbek, mint hittem. De kétlem.

2021. ápr. 19. 12:29
 45/77 anonim ***** válasza:
69%

43: És még véletlenül sem képzelhető el a "talpig becsületes" Orbán kormányról, hogy ezzel akarják palástolni az elhunytak számát :D

Müller "erre nincs jobb szövegünk" Cecília is pont a megbízhatóságáról híres :D

Nem így számolják a Covid-halottakat, ha nem hiszed el, akkor menjél el valamelyik kórházba önkéntesnek.

2021. ápr. 19. 13:08
 46/77 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy nem fog elszámolni,neki nem is kell.Ő le sz@rja,mindent meg úszik következmények nélkül.Pénzzel és hatalommal mindent meg lehet úszni.Ami nagyon szomorú.Nagyon bizom benne hogy ezt az embert sikerül leváltani az országéléről.
2021. ápr. 19. 15:44
 47/77 anonim ***** válasza:
100%
#46 valamelyik ellenzéki párt azt mondta hogy ha a fideszt leváltja az ellenzéki összefogás akkor börtönbe akarják juttatni orbánt xd
2021. ápr. 19. 15:52
 48/77 anonim ***** válasza:
73%

Viccnek és hergelésnek jó, de amúgy ők sem gondolják ezt komolyan. 2010ben a fidesz is ezzel kampányolt aztán a Gyurcsány kormány hány tagja van azóta börtönben? Na ugye...

2021. ápr. 19. 15:56
 49/77 anonim ***** válasza:
73%
Bárcsak igy lenne de az a baj hogy ebből nem lesz semmi.Annyi milliárdot össze lopott már hogy pénzzel mindent meg tud oldani.
2021. ápr. 19. 15:56
 50/77 anonim ***** válasza:
67%
nem tud el itélik sz*r járványkezelésért lopásért csalásért hazugságért orbán 444.hu-n fent van hogy Orbán Viktor 200!! hazugsága
2021. ápr. 19. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!