Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz az országgal, ha a...

Mi lesz az országgal, ha a magyar kormány, ennyire másként gondolkodik Európáról, Oroszországról, Ukrajnáról, az USA-ról, mint az EU? Ha tovább eszkalálódnak a fennálló konfliktusok, mi lesz velünk?

Figyelt kérdés

ma 06:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%
Ekkora nagy erős országnak nincs szüksége szövetségesekre!
ma 06:39
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
USA-val, oroszokkal és a kínaiakkal is baráti a kapcsolat. Hova akartok már ennél több szövetségest? Senkit nem érdekel az eu-s libsik vergődése.
ma 06:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Hogy oldjuk meg az ellátási kérdéseket, azon energiát, amit az orosz nem tud felénk szállitani, a különböző gyárakkal, mi fog történni? Mi lesz, ha megint vizum kell Erdélybe és, még vizummal sem fognak beengedni, mert semmi sem fogja őket kötelezni erre? Mi lesz az ország gazdaságával, népességével?
 4/24 A kérdező kommentje:
Moszkva is 2000 km-re van tőlünk.
 5/24 anonim ***** válasza:
25%
Most még.
ma 07:11
 6/24 A kérdező kommentje:
Miért? Átrakják Moszkvát Budapestre?
ma 07:14
 7/24 anonim ***** válasza:
65%
Mi a baj? Az oroszok mindig is stabil szövetségeseink voltak, biztosították nemzeti szuverenitásunkat. Ja, nem...
ma 07:16
 8/24 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem, én sem, azoktól várja most az ország egy része a csodát, a jólétet, akik alatt, kb a béke feneke alatt voltunk, minden szempontból.

Most, oda megyünk vissza. És már nem csak akarunk, hanem megyünk, vagy már ott is vagyunk. És, nem értem, mi a jó az országnak, hogy körbe leszünk véve olyan országokkal, akik potenciálisan nem barátként fognak ránk tekinteni.

ma 07:18
 9/24 anonim ***** válasza:
67%

"USA-val, oroszokkal és a kínaiakkal is baráti a kapcsolat."

Ha olyan baráti kapcsolat lett volna az oroszokkal, akkor miért adták legdrágábban nekünk a gázt? Ennek pont fordítva kellene működnie, ha haverok vagyunk, akkor nekünk kedvezményt adnak.

De lehet mondani a kínai hiteleket is, amik szintén rosszabbak, mint a piaci hitelek.

ma 07:23
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

"Ha olyan baráti kapcsolat lett volna az oroszokkal, akkor miért adták legdrágábban nekünk a gázt?"

Ezt már nagyon sok helyen olvastam, de bizonyítékot sose láttam. Sőt, még számokat se írtatok egyszer sem.

ma 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!