Mi lesz az országgal, ha a magyar kormány, ennyire másként gondolkodik Európáról, Oroszországról, Ukrajnáról, az USA-ról, mint az EU? Ha tovább eszkalálódnak a fennálló konfliktusok, mi lesz velünk?

Ezt nem értem, én sem, azoktól várja most az ország egy része a csodát, a jólétet, akik alatt, kb a béke feneke alatt voltunk, minden szempontból.
Most, oda megyünk vissza. És már nem csak akarunk, hanem megyünk, vagy már ott is vagyunk. És, nem értem, mi a jó az országnak, hogy körbe leszünk véve olyan országokkal, akik potenciálisan nem barátként fognak ránk tekinteni.

"USA-val, oroszokkal és a kínaiakkal is baráti a kapcsolat."
Ha olyan baráti kapcsolat lett volna az oroszokkal, akkor miért adták legdrágábban nekünk a gázt? Ennek pont fordítva kellene működnie, ha haverok vagyunk, akkor nekünk kedvezményt adnak.
De lehet mondani a kínai hiteleket is, amik szintén rosszabbak, mint a piaci hitelek.

"Ha olyan baráti kapcsolat lett volna az oroszokkal, akkor miért adták legdrágábban nekünk a gázt?"
Ezt már nagyon sok helyen olvastam, de bizonyítékot sose láttam. Sőt, még számokat se írtatok egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!