Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fog Orbán Viktor...

Hogyan fog Orbán Viktor elszámolni 25 000 magyar ember halálával?

Figyelt kérdés
A miniszterelnök azt mondta, hogy mindenkit meggyógyítanak. Ehhez képest már legalább 25 000-en haltak meg a járványban. Hogyan fog felelősséget vállalni ezért Orbán Viktor? Milyen következménye lesz a felelőtlen kijelentésének és ígérgetésének?

2021. ápr. 17. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:

70-es fasz!

A 67-es ásta elő a kérdést, nem én.

Nem vagyok oltástagadó, tisztában vagyok vele, hogy léteznek oltások.

2023. márc. 28. 20:27
 72/77 anonim ***** válasza:
legalább ne tagadd le. kicsit sem ég az arcod, hogy iyet leirsz hogy attól maradsz egészséges ha nem kapsz oltást? akkor a többi oltás is minek?
2023. márc. 29. 07:12
 73/77 anonim ***** válasza:

De nem tagadom le. Covid oltás ellenes vagyok, nem oltástagadó.

Olyan mintha pl autótagadónak neveznéd azt, aki szerint nem jó az elektromos autózás, de attól még robbanómotoros autóval semmi baja, sőt használja is. Vagy ételtagadónak azt, aki nem szereti a tökfőzeléket, de egy csomó más ételt igen. Arra sem mondjuk, hogy akkor minek eszik bármit.

Attól, hogy van egy jó gyógyszer, nem lesz az összes gyógyszer jó, vagy attól, hogy van egy rossz, nem lesz az összes rossz. A covid oltásnak túl sok káros mellékhatása van, ezért nem tartom jónak. Van olyan élethelyzet, egészségi állapot, amikor érdemes kockáztatni a mellékhatásokat. Pl a végtag amputálás sem jó, de van olyan, hogy csak az a megoldás marad.

Így már érted?

2023. márc. 29. 13:16
 74/77 anonim ***** válasza:
milyen káros mellékhatása van amitől jobban félsz mint a haláltól?
2023. márc. 29. 19:00
 75/77 anonim ***** válasza:

"A covid oltásnak túl sok káros mellékhatása van, ezért nem tartom jónak."

Ember, olvastad már bármelyik gyógyszer betegtájékoztatóját? Semmivel nincsenek károsabb, vagy gyakrabban előforduló mellékhatásai, mint egy algopirinnek.

[link]

4-es pont, jó olvasást.

2023. márc. 29. 21:21
 76/77 anonim ***** válasza:

74-es!

Rengeteg mellékhatása van, csak nincs ráírva, mint a rendes gyógyszerekre. Voltam covidos, nem haltam meg, csak utólag tudtam meg, hogy átestem rajta.

Algopirint sem szedek,ha nem muszáj.

2023. márc. 29. 21:33
 77/77 anonim ***** válasza:

Rá van írva: [link]

Mondjuk nem tudom, hogy ez a legfrissebb-e, de itt is szép számmal vannak felsorolva mellékhatások. Semmivel sem komolyabb, mint egy átlag gyógyszer.

2023. márc. 29. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!