#60: te aztán főleg nem tudsz semmit, az látszik :)
2021. ápr. 20. 16:59
62/70 anonim válasza:
Én már átestem rajta, de semmi esetre sem oltatnám be magam. Kb egy hétig voltam beteg, az elsö három-négy napban voltam keményebben bete (magas láz, torokfájás, kb közepes száraz köhögés ) utánna elekezdtem fokozatosan javulni, kifeküdtem. Egy hét után már oké voltam, az étvágytalanság még fennt maradt utánna néhány napig. Engem is beakartak fektetni a kórházba, de nem hagytam magam. Nyilván mint minden fertözö betegség, ez is kellemetlen és rossz volt, de azért van az immunrendszerem, hogy leküzdje. Semmi szín alatt nem oltanám, így se be magam, de vannak ismerösöm, akit március végén oltottak be a masodik adaggalm, és a múlt héten mégis elkapta, és kb ugyanazok a tünetei vannak mint nekem.
2021. ápr. 20. 17:04
63/70 anonim válasza:
Önmagában nem veszélyesebb ez a vírus, mint egy nátha. Mesterségesen csinálnak belőle nagy bajt, mert aki kettőt köhög, azt már viszik a kórházba (lásd előző válaszoló), ott pedig gyakorlatilag megölik.
Mindenkinek ajánlom, aki ezt olvassa: ha elkapjátok a koronavírust, soha, semmilyen körülmények között ne menjetek kórházba!
2021. ápr. 20. 17:22
64/70 anonim válasza:
#63 ez már olyan szinten veszélyes ostobaság, hogy nagyon remélem, hogy a moderátorok letörlik.
Könyörgöm, aki covidos és nehezen lélegzik az HÍVJA A MENTŐT!
2021. ápr. 20. 18:02
65/70 anonim válasza:
#59 nyáron volt bármi korlátozás? Minden hétvégén buliztam, nyaraltam, utazgattam...Sehol sem volt a vírus...
2021. ápr. 20. 20:08
66/70 anonim válasza:
"Akik szerint a vakcináknak nincs mellékhatása,akkor azok mivel magyarázzák,hogy oltás elött alá kell îrni,hogy a gyártò nem vállal felelősséget a mellékhatásokért."
Ezt honnan veszed? Nme kell aláírni semmi ilyet.
Miért küldi a súlyosabb eseteket kórházba, ha ott helytelenül kezelik a betegeket és csak belehalnak a kezelésbe? Gyógyítsa meg a súlyos eseteket is, ha annyira jó a módszere.
2021. ápr. 20. 23:29
67/70 anonim válasza:
#66 Mert ez a protokoll, vagyis ezt parancsolták neki fentről. Ha azt hiszed, hogy egy orvos bármit megtehet, amit ő személy szerint jónak lát, akkor nagyon tévedsz.
2021. ápr. 21. 07:56
68/70 anonim válasza:
Ez nincs igy, bizalmas a betegekkel való kapcsolat. Ha halalesetet okoz, akkor lenne kivizsgalas. Ha sulyos eset fordul hozzá, akkor gyógyítsa meg, es soha nem derul ki, hogy milyen allpotban levo beteget nem iranyitott a korbazba.
2021. ápr. 21. 09:46
69/70 anonim válasza:
Mivel a kórházi protokoll szerint járnak el az orvosok, és arról azt kell feltételezniük, hogy nem okoz halálesetet, nincs kivizsgálás. Ki van ez találva.
2021. ápr. 21. 12:21
70/70 anonim válasza:
Ha ez így van, akkor még szabadabb keze van a doktornőnek, hogy meggyógyítsa a betegeit. Én a helyében biztosan nem küldeném a kórházba a betegeket, ahol csak kivégzik őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!