Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szakértők szerint jön a 4....

Szakértők szerint jön a 4. covid hullám, ezúttal vakcinaálló(bb) mutánsokkal. Támogatnál 2-3 hónap teljes lezárást, hogy ezt elkerüljük?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 15. 23:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
86%
Eddig is volt koronavírus, és ezután is lesz...Ennyi hipohandert rég láttam már :D Én szeretném elkapni, de még nem volt hozzá szerencsém sajnos, pedig mindenhol maszk nélkül járkálok, és nagyon sok emberrel találkozom nap mint nap. :(
2021. ápr. 16. 16:34
 22/70 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy éri meg beadni a vakcinát, egy csomó mellékhatása van. De aki akarja szurkáltassa magát, csak engem hagyjanak ki belöle.
2021. ápr. 16. 17:04
 23/70 anonim ***** válasza:
12%

#22: A vakcina mellékhatásai legrosszabb esetben is pár napig tartanak, és általában elég enyhék, még egy enyhe lefutású covidhoz képest is.

Mindenkinek megéri beoltatni magát.

2021. ápr. 16. 19:36
 24/70 anonim ***** válasza:
76%
#23 A halál nem pár napig tart, és nem is enyhe. (AstraZeneca, vérrögképződés megvan?) És akkor még nem beszéltünk a hosszú távú mellékhatásokról, ami gyakorlatilag bármi lehet.
2021. ápr. 16. 19:45
 25/70 anonim ***** válasza:
11%

#24: senki nem halt még bele önmagában a vakcinába. Az Astrás vérrögképződés olyanok érint, akiknek amúgyis hajlamuk volt erre, és ez arányaiban az oltottak töredékének töredéke. Az oltás életeket ment, rettenetesen felelőtlen dolog mást állítani.

Iszonyatos léptékű az álhírterjesztés itt a gyakorin (is). :(

2021. ápr. 16. 20:34
 26/70 anonim ***** válasza:
65%
Akikről kiderült, azok töredékét képezik azoknak, akiket valójában megölt az oltás. Azt senki sem bizonyította, hogy az oltás életeket ment, de azt sem, hogy nem öl meg senkit. Baromi veszélyes teszteletlen szereket magunkba döfetni, és rettenetesen felelőtlen dolog erre buzdítani az embereket.
2021. ápr. 16. 20:50
 27/70 anonim ***** válasza:
61%
#25: És szerinted hány ember halt bele önmagában a covid vírusba? A hivatalos adat 3%-a, mint ahogy azt Nyunyóka is elmondta...Ha számolsz egy picit, az pár száz ember, több mint egy év alatt, egy 10 milliós populációnál...Igen, az oltás életeket ment, én is kaptam már több oltást, nem vagyok oltás ellenes. De a covid pont nem az a vírus, amitől félnem kéne. Aki fél, és gyenge az immunrendszere, az nyilván oltakozzon, de ne korlátozzanak, diszkrimináljanak egészséges embereket...
2021. ápr. 16. 21:08
 28/70 anonim ***** válasza:
15%

#26, #27: kívánom, hogy soha ne lássatok belülről covid osztályt, még ha ettől be is látnátok, hogy mekkora ostobaságokat beszéltek.

Ti túlságosan elmélyedtetek már az összeesküvéselméletek mocsarában, szóval ez nem nektek szól, hanem a többieknek, akik ezt olvassák: a fenti válaszolóknak semmi közük a valósághoz. Tájékozatlanok, hiszékenyek, nem tanulták meg az önálló, kritikus gondolkodást, így könnyen megvezetik őket.

A tény az, hogy COVIDba csak magyarországon tízezrek haltak bele, a vakcinába még senki. Az egyetlen felelős dolog amit tehettek magatokért és szeretteitekért, ha beoltatjátok magatokat.

2021. ápr. 16. 21:32
 29/70 everlight ***** válasza:
100%
Semmi értelme,eddig se volt eredménye egy lezárásnak se.Úgyse tartanák be az emberek a jó idő közeledtével.
2021. ápr. 16. 23:11
 30/70 anonim ***** válasza:
74%
#28 Tipikus...Aki más véleményen van, az egyből hülye, laposföld hívő, vírustagadó...Felelős dolog...Azt ugye tudod, hogy az oltottak ugyan úgy elkapják a vírust, és fertőznek tovább? Ha eddig nem csak stadionokra lett volna szórva a pénz, lehet hogy jobb körülmények lennének a korházakban, covid osztályokon is. Az eddigi influenza járványok alatt miért nem voltak ekkora intézkedések? Látom szépen kimosták az agyad, a média jól dolgozik, fizetés emelést érdemelnek :)
2021. ápr. 16. 23:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!