A pedagógusok hisztijéhez képest van még olyan munkakör, ami fel tudja venni azzal a versenyt?
19-es
Azért sokan rászolgáltak. Nem tartanak órát, 2 oltással sem mennének dolgozni, sőt egy jelentős része nem is jelentkezett oltásra.
A tornatanár hogyan készül fel és milyen dogákat javít? A szünetekben meg összesen 70 körüli munkanap van, biztos vagy te abban, hogy ebből 40-et napi átlagosan 8 órányi melóval töltötök?
Teljesen egyetértek. Szánalmasnak tartom azt,amit a tanárok művelnek az interneten. ,, jaj, mert csak a diplomás átlagbér 60%-át keressük meg" oh, ha lesz időm mindjárt megsajnállak titeket, drága tisztelt Pedagógusok. Nagyon unalmas mar, ebben az országban annyi ember tudná verni magát, hogy nem úgy keres, ahogy megérdemelné, de valahogy mégis a tanároknak van a legnagyobb hangjuk, ők panaszkodnak a legtöbbet. Nagyon nem tudom sajnálni a magyar pedagógusokat, csak kifogásokat keresnek mindenre, sose jó nekik semmi, a PDSZ-től meg egyenesen hányok. Világ életemben utáltam iskolába járni, sosem lehettem önmagam, sosem motiváltak a tanáraim, mindig szekíroztak, a külsőmre, meg a lázadó megjelenésemre tettek lehordó megjegyzést, arról nem beszélve, hogy milyen megaláztatásban részesültem egyszer, mikor kiesett egy zsebkendő a padomból dolgozat közben, s ott mutattam, hogy csak egy halálfejes zászló van rajta, de már ment volna írni be az egyest meg már kezdett megalázni. És ez minden tanárra jelemző volt az én középiskolámban, gyűlöltem mindegyiket.
Most már elmegyek valamelyikük mellett, nem is köszönünk egymásnak, egymásra se nézünk, de történt egy eset még 2019 májusában. Figyelem, a következő sorokban semmilyem felvágás, polgárpukkasztás nincs, csupán egy nagyon felemelő történetet mesélek el.
Indultam haza, nagyon siettem mikor a városban leparkoltam a 1.5 éves Mercedesem-mel, de sajnos véletlenül úgy beparkoltam, hogy a mögöttem parkoló kb. 15 éves Suzuki ki sem tudott volna menni. Véletlen volt, nagyon nagyon siettem. Mentem vissza és megláttam az én drága jó osztályfőnökömet, aki ott cigizett az autóm előtt. Köszöntem is hát, hogy Jó Napot kívánok kedves Tanár Úr, aztán megkért, hogy álljak arrébb, ezt meg is tettem, majd szépen elhúzott, de vérvörös volt a feje, majdnem remegett, mikor meglátott. Drága Tanár Úr nagyon sokszor alázott meg engem a hosszú borzos hajam, meg a monoton fekete ruháim miatt,amik néha szakadtak voltak, mindig azt mondta, hogy ,, fiam belőled mi lesz, tán utcaseprő? ", ,,majd szerzek neked protekciót az egérfogó szakra", ,,a nemlétező barátnődre akarsz hasonlítani, vagy Unga-Bungára", ,,látom a fodrász megint régóta nem üzemel felétek, ilyen ez a falu", de ezt a sors akarta így, hogy találkozzunk. Tanár Úr, tudom, hogy nagy internetező a korától függetlenül, ezért ha esetleg egyszer ezt is olvasná, üzenem, hogy jó egészséget és nem haragszom magára! Talán a megjegyzései nélkül lehet nem vittem volna semmire, viszont okozott nekem jó pár olyan belső vívódást, amit soha felejtek.
Nektek pedagógusok azt üzenem, hogy dolgozzatok, s ne panaszkodjatok! Túl rövid az élet ahhoz, hogy az ember egyfolytában tüntessen, hisztizzen és gyűlölködjön.
Ha ennyire irigyek vagytok a tanárokra, akkor menjetek és csináljatok pedagógusi diplomát. De ez már unalmas, hogy mindig megy ez az "ingyenélő tanárok nem csinálnak semmit" szöveg, ha annyira esz benneteket az ideg és dühösek vagytok a sárga irigységtől, akkor miért nem mentek tanárnak? Senki nem tiltja meg senkinek, hogy megszerezze azt a diplomát, és onnantól kezdve menjen a habzsidőzsi és ingyenélősködés, és a nyári ingyenpénz stb.
A tanár tanult ezért 5 évet, megkapta a végzettségét, és onnantól kezdve otthon ül és küldi e-mailben az anyagot. Hülye lenne visszamenni tanítai. Na és, ha így van? Előtted is nyitva áll az egyetem kapuja, tessék parancsolni!
Azt is bírom, hogy mindenki itt írja, hogy a tanárok így hisztiznek meg úgy hisztiznek, de én inkább azt látom, hogy inkább az itt írók többsége hisztizik a kínzó irigységtől, és habzó szájjal írja a baromságait, csak mert azt érzi, hogy másnak jobb, mint neki.
Senki nem irigykedik egy tanárra sem. Más is tanult 5 évet egy egyetemen, na és? Végzi rendesen, becsületesen a munkáját. A tanártól semmi komolyat nem várna az ember azon kívül, hogy az online oktatás során is úgy végezze a munkáját, mint a vírus előtt. Irigy lenni a tanárra? Nem. Felszállsz a buszra, bemész a városba, nagyon sokszor hallasz panaszkodó tanárokat, elég a világhálót megnézni. Ha kapnak valamit az bezzeg sosem jó, utána még több, az sem jó, megint valamiért harcolni kell, én valahogy ezt látom a tanárok körében. A pohár mindig félig üres lesz valami miatt. Megkapták az oltást, többször tesztelték őket ingyen az se jó, akkor se nyissanak az iskolák. Akkor mi a jó? Mondjátok már meg tisztelt Tanárok, mikor lesz jó valami, és mikor lesz a ti nyávogásotoktól mentes a média?
Valamikor én is gondolkodtam azon, hogy tanár legyek, de ahogy közeledett az érettségi lemondtam róla. Nálunk minden tanár nagyon pletykás volt, szídták egymást a kollegák a gyerekek előtt, mindenkit kibeszéltek, és nagyon nem jártak 2 lábbal a földön. A pedagógusok megítéléset szerintem az egymás közötti viszonyok, a tanáriban lévő hangulat is megalapozza, én ezért sem akartam tanár lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!