Árokpart kérdése:
Akik most elveszítették az állásukat, általában milyen munkakörökből, szakmákból veszítették el a legtöbben?
Figyelt kérdés
A vendéglátósokon túl kik az érintettek még.2020. máj. 8. 21:18
1/14 anonim válasza:
turizmus, összeszerelők, légiforgalom.
2/14 anonim válasza:
Én grafikus voltam egy kis cégnél.
3/14 anonim válasza:
Ügyfélszolis vagyok. A fél csoportomat kirúgták.
4/14 anonim válasza:
Én meg le se írom, mert úgysem hiszitek el.
5/14 anonim válasza:
Akit kirúgtak az meg is érdemli! Csak a vergődés, semmi alázat semmi tisztelet! Ott a közmunka mindenki tud dolgozni aki AKAR! Orbán Viktor biztosítja ezt is! Gyurcsány idején ez se volt!!
6/14 anonim válasza:
Takarítónőként dolgoztam egy szállodában. 2012 óta 😔
Hihetetlen ami történik.
Hamarosan túl leszünk rajta,abban reménykedem.
7/14 A kérdező kommentje:
5-ös. Most nem az az érdekes, hogy Gyurcsány alatt mi volt és mi nem volt. Az a bajba került embereket nem vigasztalja.
2020. máj. 8. 21:47
8/14 anonim válasza:
4es. Írd le nyugodtan,miért ne hinnénk el?
9/14 anonim válasza:
Vendéglátásban dolgoztam, szinte azonnal találtam munkát IT területen. Amint véget ér a járvány visszatérek.
10/14 anonim válasza:
#8! Mert senki sem szokta elhinni, hogy valakit egy egészségügyi intézetből küldenek el egy járvány közepén. Pedig ez történt, betegeket hazaküldték, és akinek határozott idejű szerződése volt, azzal nem hosszabbítottak. Közben most meg újra nyitják a mi bezárt osztályunkat így ott meg létszámhiány lesz, kis magyar abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!