Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedagógusok hisztijéhez...

A pedagógusok hisztijéhez képest van még olyan munkakör, ami fel tudja venni azzal a versenyt?

Figyelt kérdés
Hol vannak a tüntetések és a tiltakozások a sofőrök, postások, üzletekben eladók, gyári munkások részéről, akik napi szinten többszáz, többezer, vagy akár többtízezer emberrel egy légtérben vannak?
2021. ápr. 14. 19:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%
nem érnek rá, dolgoznak
2021. ápr. 14. 19:54
 2/26 A kérdező kommentje:
Igaz is. Míg a tanárok jelenleg átdobják e-mailben a tanulnivalót, amit délutánig vissza kell a szülőknek (akik megcsinálták) küldeni.
2021. ápr. 14. 19:56
 3/26 anonim ***** válasza:
46%
Az a baj, hogy TISZTELET A MEGBECSÜLT KIVÉTELEKNEK, MERT SZERENCSÉRE VANNAK, egy csomó tanár azért lesz tanár mert máshova nem veszik fel, és "áhh, akkor leszek tanár". Na, ezek elég buták, hogy tényleges megoldás helyett tüncikézzenek.
2021. ápr. 14. 20:10
 4/26 anonim ***** válasza:
65%

tüntetésen való részvétel 500ezer ft.

hónapról hónapra élő családos embereknél ez elég meggyőző érv arra, hogy befogják a szájukat.

és ezt a fidesz aljas módon pontosan tudja.

2021. ápr. 14. 20:13
 5/26 anonim ***** válasza:
Igen az egészségügy.
2021. ápr. 14. 20:16
 6/26 anonim ***** válasza:
20%
Nincs. Nem csinálnak semmit, felveszik a teljes fizut. Folyamatosan kárálnak, szerintem ezek még aug végén is óbégatni fognak, hogy dehát így, meg úgy. Én arra kötelezném őket, hogy nyáron ráhúzzanak 1 hónapot a sok ostoba, lusta iskolással együtt.
2021. ápr. 14. 21:59
 7/26 anonim ***** válasza:
Beleszoktak a jóba. Itt írta gyakorin valamelyik, hogy napi 2-4 órát dolgozik mióta online oktatás van. Jó, hogy nem akar visszamenni.
2021. ápr. 14. 22:03
 8/26 anonim ***** válasza:
68%
A tornatanárok vajon mennyit dolgozhatnak? És mennyi fizetésért?
2021. ápr. 14. 22:06
 9/26 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj, hogy hála a PDSZ-nek, minden tanárt összemosnak. Kicsit utána kellene nézni, hogy a PDSZ kérdőívét hányan töltötték ki, még 10.000-ren sem. A neten meg lehet találni, hogy mennyi pedagógus van hazánkban. Jóval 100.000 felett minimum. Akkor miről is beszélünk?

Én pedagógus vagyok, várom a jelenléti oktatást, nagyon nem élveztem a digitálisat.

2021. ápr. 14. 22:15
 10/26 anonim ***** válasza:

[link]

11.oldal tetején: 2 oltás után 57% nem érzi magát biztonságban...

Akkor mi a francnak mentek ??? Ebből látszik, hogy csak lógni akarnak. Rosszabbak már mint a diákok.

2021. ápr. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!