Fideszesek! Melyik vakcinát veszitek/vettétek fel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 10:28
1/28 anonim válasza:
Nem volt választás, én Pfizert kaptam. Második 2 hét múlva lesz
2/28 anonim válasza:
Hogy jön ide a politikai szimpátia?
4/28 anonim válasza:
Meg sem kerdeztem mit kapok ... a haziorvosom kozel 40 eve a dokim ... megkerdeztem "jo ez nekem?" ... azt valaszolta "a legjobb!" ... nem kerdeztem tobbet ... bizom abban az emberben aki eddig is csak segitett ha bajom volt.
5/28 A kérdező kommentje:
A kérdés fideszeseknek szólt, szivárványkoalíciósok kíméljenek!
2021. ápr. 14. 10:34
7/28 anonim válasza:
Ha választhattam volna, az oroszt vagy kínait választottam volna. Nem volt választásom, amikor oltottak a Pfizer-rel oltottak.
8/28 anonim válasza:
Ez nem választás kérdése, olyat adnak, ami éppen van, nekem Astra lesz hamarosan.
9/28 anonim válasza:
Következő kérdés:
fideszesek mennyi becsődölt éttermet vettetek megy hugyé-xaré a Balaton mellett ?
10/28 Molyember válasza:
Öröm olvasni, hogy a fideszesek megkapják a nyugatit, nekem meg külön szólni kellett az orvosnál, hogy a kínai miatt ne is hívjanak. Astrát fogok kapni, ha egyszer megkapom végre. De mivel nem vagyok nyugger, nem számít, hogy naponta legalább száz emberrel találkozom csak a munkahelyemen, én nyugodtan dögöljek meg. És mivel elértük a hárommilliót, engedjük vissza a suliba az oltatlan diákokat, hátha csinálunk egy negyedik hullámot. Elvégre az idősek be vannak oltva, minden fsza. Hogy két munkatársam van intenzíven, az nem számít, mi bírjuk. A tököm tele van már ezzel a nyugdíjasországgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!