A kínai vakcina csak a full fideszeseknek lesz jó?
"1: abban elég nehéz, mert még mindig nem publikálták a vizsgálatok adatait."
Az amcsi oltóanyagét publikálták Norvégiában, ahhoz mit szólsz?
Én is inkább egy másik vakcinát adatnék be magamnak, ha lehetne választani, de ha nincs más, a kínait is elfogadom. Valóban nincs sok nyilvánosságra hozott adat róla, meg kicsit elavult a technológia, de eddig úgy tűnik, az immunitás így is kialakul. Több országban használták már, és komoly mellékhatásokról senki sem számolt még be. Az orvosok nálunk, ahogy a világon mindenütt alapvetően óvatosak, a hippokratészi eskühöz híven inkább nem alkalmaznak valamit, ha félnek, hogy ártanak vele.
A COVID-19 elleni védekezés nem politikai szimpátia vagy ideológia kérdése, én most félreteszem, amit a Fideszről, vagy személy szerint Orbán Viktorról gondolok, és nagyon nem tetszik, ha felelőtlen emberek politikai tőkét próbálnak kovácsolni a járványhelyzetből. Szerintem ilyen válsághelyzetben inkább össze kellene fogni, ahogy számos országban teszik, ahol az ellenzék nem agitál az oltás ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!