Az ellenzékiek miért nem hálásak a hős Fideszeseknek, akik beoltatják magukat keleti vakcinával?
Az ellenzékiek miért nem hálásak a hős Fideszeseknek, akik beoltatják magukat Sputnyik V és Sinopharm-oltóanyagokkal, hogy több nyugati (Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Curevac) jusson másnak?
1) 19,7 millió nyugati oltóanyagot kötöttünk le, amit akkor sem kapnánk meg hamarabb, ha nem rendelnénk keleti vakcinát, hisz az unió egyenletes elosztásról döntött. Forrás: [link]
2) Gulyás Gergely: "Ha valaki valamelyik vakcinában nem bízik meg, kérheti azt, hogy amikor az általa preferált vakcinából elegendő lesz, akkor kerüljön sorra"
Forrás: [link]
3) A Fideszesek nagyobb arányban fogadják el a keleti vakcinákat. Forrás: [link]
Tehát a magyar ellenzéki a fideszeseknek köszönhetően hamarabb kaphatja meg a nyugati oltóanyagot, mint a többi EU-s állampolgár, mert a Fideszeseket Sputnyikkal és Sinopharmal is oltják majd, a közös, EU-s stratégián túl, ami miatt gyorsabban mehet az oltás.
Hol marad a hála és a köszönet?
Kizárólag a kínai vakcinában bízok meg, nem pártállás miatt, hanem mert jól bevált első generációs, ugyanolyan oltás mint ami anno kiirtotta a feketehimlőt, a szamárköhögést, a diftériát stb.
Ezzel szemben a nyugati mRNS-alapú, aminek ismeretlen jövőbeli szövődményei lehetnek, az orosz pedig vektoros, aminek kétséges a hatékonysága.
Feltéve, hogy a Covid-19 is úgy viselkedik, mint a fekete-himlő vírusa. Vagyis nem mutálódik, csak embert fertőz.
Én akkor lennék hálás ha valaki ellopná az adagomat, esetleg nekem nem jutna, vagy véletlen kihagynak a névsorból stb.
Ha egy Fideszes elviszi előlem az utolsót és nekem nem marad akkor nagyon nagyon hálás leszek.
Nem vagyok nyugdíjas én nem kérek egy oltást sem, de ha választani kellene tortúra és kivégzés helyett akkor a kínait kérném.
A pfizert odaadnám neked utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!