Hány millió beoltott után szűnhet meg legalább a beoltottaknak a kijárási tilalom? Mert az vicc, ha 3-3.5 millió után szállodába lehetne menni, de 10 után oltottként se mehetnénk ki az utcára.
Ezt találtam. Az orvosok fogják is a fejüket.
Mondjuk, tényleg nem az éjszakai kijárási lehetőség a gond, én az éjszakai csoportosulást, utcai alkoholfogyasztást, stb. tiltanám be, ha már, és a kocsmákat zárnám akár nyolckor, addig meg csak teraszon, de ezzel is várnék, amíg nem csökken le a halálozások esete...
Persze az igaz, hogy a széleskörű oltás alacsony halálozást eredményez, de az még nem indok, hogy miért nem azt várja ki.
Soha nem fog megszűnni a kijárási tilalom. Sőt, előbb-utóbb újra bevezetik az egész napos kijárási tilalmat. Majd kitalálják, hogy itt van egy olyan mutáció, ami ellen nem használnak a vakcinák.
Az oltottak és az oltatlanok között max annyi különbség lesz, hogy az oltatlanok nem használhatják a tömegközlekedést, vagy nem mehetnek boltba.
Én eddig sem kaptam el. Igaz sokat voltam úton, de betartva amit belehet. Igaz az utcai maszkozással már a tököm kivan, mert sok értelme talán ott nincs.
Viszont, ha már felvette az ember az oltást tényleg adhatna valami pluszt mert így ez is egy bosszantó dolog, hogy hiába oltanak, be ha ugyanúgy marad minden a régiben. Többek között a kijárási is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!