Most akkor a sportolókat is beoltották/kaptak oltást vagy ez egy lózung és nem igaz?
Azért kérdezem, mert ugye Orbán már többször kiállt a médiában ahol elmondta hogy sokan KÖZVETLEN életveszélyben vannak, leginkább az idős krónikus beteg honfitársainkról van szó. Emiatt ők mindenképpen elsőbbséget kell hogy élvezzenek az oltási sorrendben. Azt is szó szerint mondta hogy az életek a leg fontosabbak, minden élet számít. Ezek után viszont csak nekem tűnik roppant módon álságosnak és képmutatónak ha sportolók is kapnak oltást hogy külföldre mehessenek pl?
Én megértem azt is hogy évek kemény munkája van abban hogy felkészüljenek a sportolók pl egy nemzetközi megmérettetésre. De ha azt állítjuk hogy minden élet számít és a legyengült szervezetű beteg idős emberek elsőbbséget élveznek akkor nem megengedhető hogy akkor csak egyetlen egy oltás is amit fel lehetett volna használni ebben a csoportban azt egy ereje teljében lévő sportoló kapja meg pusztán azért hogy egy versenyre elutazhasson. Szerintem inkább egy nagymamának kell adni aki tud vigyázni az unokáira amíg a szüleiknek dolgozniuk kell.
Aztán ha majd "elfogytak" a veszélyeztetettek és mindegyiket beoltották aki jelentkezett utána majd jöhetnek a többiek is szerintem. De még mindig rengeteg idős ember van..
Ha egyetlen egyet is beoltanak már képmutatás lenne azt állítani hogy minden élet számít meg közvetlen életveszély éssatöbbi..
Én csak azt nem értem hogy őké oltsák be őket, de akkor minek hazudozni meg képmutatni?
Szerintem te nem érted a kérdést.
Itt elvekről beszélek ahogyan Orbán Viktor is tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!