Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezért nem leváltható a FIDESZ?

Ezért nem leváltható a FIDESZ?

Figyelt kérdés
Hiába magas a korrupció és a gyanús esetek száma, általában a jelenlegi kormány mégis kiválóan oldja meg az ország ügyeit egészen globális szinten is. Itt volt a migránsválság, itt van a COVID. Magyarország jól és határozottan cselekszik. A határokat lezárták, a vakcinákat mi szereztük be legjobban egész Európában. A gazdaság fejlődik, legalábbis a COVID előtt fejlődött, rengeteg a beruházás, még most a vírus alatt is, és nem is ment tönkre a gazdaság mint 2008-ban. Szóval hiába bizonyos szempontból rossz a Fidesz, mégis annyit tesznek az országért, hogy a nép ezt meghálálja? Az ellenzék pedig a nemzetellenességével, alkalmatlanságával, tutyi-mutyi hazudozásaival, Brüsszel-imádatával még rátesz erre egy lapáttal? Egyértelmű ha ők lennének hatalmon nem lenne ilyen stabil és erős a kormányzás.

2021. ápr. 12. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
65%
Én is azt mondom: Éljen soká Orbán Viktor... a váci fegyházban teljes vagyonának elkobzása mellett.
2021. ápr. 15. 09:11
 72/74 anonim ***** válasza:
81%

70: Csak akkor lehet véleménye valakinek, ha "ő is jelölteti magát"? Csak akkor mondhatom egy étteremben, hogy sz_r volt a kaja, ha én is szakács vagyok? És még te huszározod le a másikat! Jellemző.

Remélem a Mi Hazánk leváltja a jelenlegi kormányt. Miért? Mert ők még esélyt sem kaptak. Mindegy, jobb lesz e vagy rosszabb. Ha esélyt sem kapnak nem lehet jobb. De tőlem bármelyik másik párt is jöhetne. De.. a bukott GyuriFeri jönne vissza, vagy Orbán? Eleget láttunk belőlük. Jöjjön bárki más, aki még nem volt!

Én első lépésként behoznám, ami Amerikában is működik, hogy maximum 2 ciklus jár egy elnöknek. 8 év után legyen kötelező váltás! Ne hagyják belevénülni ugyanazt az 1 személyt!

2021. ápr. 15. 12:24
 73/74 anonim ***** válasza:
33%

#72 "Miért? Mert ők még esélyt sem kaptak. Mindegy, jobb lesz e vagy rosszabb. "

Már bocs, de neked miért van agy a fejedben? nem azért hogy használd gondolkodásra is? Ha eleve tudod valamiről hogy nagy eséllyel rosszabb lesz tőle, akkor miért akarod kipróbálni hogy tényleg rosszabb lesz-e?

2021. ápr. 15. 12:33
 74/74 anonim ***** válasza:
26%
73: Sehol nem írtam, hogy "nagy eséllyel rosszabb lesz". Szóval használd szövegértésre, ami szerinted nekem nincs. Csak azt írtam, előfordulhat, hogy rosszabb lesz, nem tudhatjuk. ÉS hogy nem lehet változást elérni változtatás nélkül!
2021. ápr. 15. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!