Szerintetek leválthatjuk együttesen a Fideszt 2022-ben?
Nem. Együtt semmiképpen - mi jó sokan fidesz szavazók tenni fogunk róla, hogy a fidesz maradjon kormányon.
Annak örülnék ha végre felvilágosodnál a helyzetről és látnád, hogy nem szabad hatalomba engedni egy olyan roncskoalíciót, amiben a szélsőjobbos együtt menetel a vadliberálissal, balossal és egyetlen közös céljuk maga a kormányra kerülés, miközben az élükön az a gyurcsány van aki a rendszerváltás óta az egyetlen bukott miniszterelnök volt és lemondott mert még saját magát sem tartotta alkalmasnak az ország vezetésére - háta mögött meg az akkori mszp-szdsz bukott politikusai vannak.
De hát, ez ugye kevéssé valószínű. Beérem annyival, hogy rajtad kívül remélhetőleg sokkal többen belátják ezt, mint akik nem.
Elengedik önszántukból a választást...
"Megszűnnek" az Uniós pénzek,szabályokkal kell hadakozniuk...elutaltak már eleget Új-Zélandra+Panamába...
Le kell lépni.A tálalás-persze,nagyon drámai lesz!
Szerintem REÁLIS esélye a kormányváltásnak nincs.
A 2/3-ad megtörésének van. De ez hosszútávon elég a fidesz széthullásához, mert ahogy megszűnik a 2/3-ad elkezdenek majd felszínre törni a korrupciós ügyek és nem lesz elég hatalmuk az elutsolásukhoz.
Ha legalább egy normális ellenjelölt lenne, de ezekre kár minden szavazat.
Ha csak gennyestusok, és redvás szenvicsekre lehet szavazni, én nem szavazok.
Én lennék a legboldogabb ember,ha az ellenzéki összerogyás úgy bukna,ahogy van.
Puszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!