Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek leválthatjuk...

Szerintetek leválthatjuk együttesen a Fideszt 2022-ben?

Figyelt kérdés
Én lennék az egyik legboldogabb ember, ha ez sikerülne. Szerintetek sikerülhet? Több ember fog felvilágosodni a helyzetről?

2020. okt. 22. 13:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagyok vérjobbos de kérdezem: mi az alternatíva? Feltettem már kérdést is erről de nem jött egyértelmű válasz: mi az ellenzék programja a kormányváltáson túl? "Hát még nincs program", "Majd választás után foglalkozzunk azzal" stb.

És még ott van a kérdés: mi a garancia hogy kormányváltás után nem lesz totális fejetlenség és széthúzás egy ilyen koalícióban ahol zsidózó jobbikosoktól kezdve a már leszerepelt Gyurcsányon át a "ciszheterók így, fehér kiváltság úgy, érzékenyítő tréninget mindenkinek" féle momentumosok vannak? Miért érzem úgy hogy ebben az "öngyilkos osztagban" mindenki feladta az értékeit és elveit Orbán megbuktatása érdekében (Gyurcsányon kívül, ő már 2006-ban feladta őket amikor hazugsággal nyert választást és még az azt követő botrány miatt se akart lemondani) és mivel feladta az elveit el fog bukni?

De az elefánt a szobában amiről a baloldal nem akar beszélni: a 2020-as nyugati események amelyek azért fontosak mert nyugaton az utóbbi időben sokkal nagyobb teret kaptak a baloldali ideológiák és ha megnézzük a magyar baloldal is ezeket képviseli (ha képvisel valamit). Mi a garancia hogy Magyarországon nem lesz cancel culture, nem árasztja el a munkahelyeket social justice warriorok tömege (akik ha olyat írsz Facebookon ami sérti a kis lelküket akkor kirúgatnak a munkahelyedről), nem lesz olyan hogy egy fiatal férfit szexuális bűnözőként vesznek nyilvántartásba egy kósza érintés miatt, vagy hogy nem engedélyezik azt hogy kisgyerekek már kaphassanak hormonkezelést (évekkel azelőtt hogy autót vezethetnének vagy alkoholt vehetnének) akkor is ha az apa nem akarja (ezek nyugaton mind megtörténtek). A rasszok egymásra ugrasztásáról és a nemi kvótákról (amely törvényesítené hogy ne a kompetencia legyen döntő egy munkahelyen hanem a nemi identitás) meg nem is írtam. Alapvetően liberálisnak tartottam magam addig amíg egyre több ilyen esetről nem hallottam. Most pedig hogy az egész átment zavargásokba (amikről a nyugati balos média pont annyira hitelesen számol be mint a fideszes média a saját dolgairól) már nem tudom mi vagyok.

Dióhéjban: nem hiszem hogy leválthatjátok a Fideszt és nem is biztos hogy akarom mert látom azt is hogy a Fidesz merre tart és azt is hogy ti merre tartotok és mindkettőtől undorodom.

Tisztelettel: egy bizonytalan választópolgár.

2020. okt. 22. 15:15
 12/28 anonim ***** válasza:
22%
Tudod, az a helyzet, hogy bármennyire hihetetlen és felfoghatatlan, de ma Magyarországon az egyetlen tapasztalt kormányozni képes erő a Fidesz. Nem hibátlanok, ők is csináltak hülyeségeket, de ha az összképet nézzük, akkor egyértelműen a mostani ellenzéki Összefogásra nincs miért szavazni!!
2020. okt. 22. 15:16
 13/28 anonim ***** válasza:
42%

#4 "A Jobbik (már) nem szélsőjobb."

Csak lecserélték a köpönyegüket (megforgatták) és most azt hazudják, hogy nem nácik. Egyes vezetőiktől meg azt tudjuk, hogy korábban hazudtak, "az volt a nem igaz" amikor nácik voltak. A valóság meg az, hogy sok szélsőjobbos összeverődött a jobbik égisze alatt és nekik is hazudtak a párt korábbi vezetői, meg most kifelé hazudják, hogy aki bent maradt az már nem náci. Miközben olyanokat indítanak a választáson, mint Bíró.

De abban igazad van, hogy a jobbik ma már ballik.

2020. okt. 22. 15:17
 14/28 anonim ***** válasza:
21%
Együttesen sikerülne, de nálunk -- fideszesek nélkül -- nem fog sikerülni.
2020. okt. 22. 15:32
 15/28 anonim ***** válasza:
26%

a teljesség igénye nélkül pl. ez volt a Momentum választási programja 2018-ban:

[link]

Nyilván 2022-re még nem nagyon van egyik pártnak sem.

Elővennéd kérlek a Fidesz 2018-as (vagy 2014-es) választási programját? Csak mert tudtommal nem volt nekik. Rövid sem. Semmilyen. Persze a migráncs-gyúrcsány-sorosbrüsszel szentháromságon kívül.

Ebből kiindulva lehet mondjuk rosszabb?

2020. okt. 22. 15:33
 16/28 anonim ***** válasza:
26%

Ne haragudjon Tisztelt Uram, de velem biztosan nem.

Üdvözlettel: Orbán Viktor

2020. okt. 22. 15:36
 17/28 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy tudom hogy rém primitív a sorosos komunikáció, de van mögötte igazság, és ezt nem a fidesz propagsnda miatt mondom.

2020-ig ferdén néztem erre a sorosozásra, de amikor Amerikában tűnt fel a neve amerikaiaktól, a blm során, hogy az antifát pénzeli, az gyanússá tette a hitelességét.

Egy amerikai hol nem szarja le az euróbai országok ügyeit, és hol nem szarná le magyarország propagandáit, de valahogy mégis amerikában az antifa kapcsán folyton felmerül Soros neve.

2020. okt. 22. 15:42
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

A sorosozásban még a migránsoznál is kevesebb igazság van, pedig az is orbitális nagy kamu ám... A "Soros terv" olyannyira alaptalan, hogy soha, ismétlem SOHA nem mutatott rá bizonyítékot a fidesz. Orbán egyszer lengetegg egy A4-es oldalt, hogy az a soros terv - persze nem mutatta meg mi van rata, lehetett volna akár az unokája házi feladata is.

Te és a hozzád hasonlók azért hiszik el, mert:

- Eleget hallották (a csapból is ez folyik)

- Kellő képpen ostobák

2020. okt. 22. 15:46
 19/28 anonim ***** válasza:
4%

#17 Nézz utána az ukránoknál történteknek és ott is meg fogod találni Soros szervezeteit a polgárháború kirobbanásában, ahogy a macedónoknál is tetten érhető amit a Soros szervezetek csináltak és amivel sikerült egymás ellenhergelniük az ott élőket és a mostani zavaros helyzetet előidézni.

Bármennyire is unalmas ez a sorosozás, a nyílt társadalom eszmerendszerét bizony nagyon sok pénzből és nagyon sok országban építgetik - bár Soros csak az, aki a kirakatban van a támogatói közül. De nézd meg ezt a kiadványt aminek az a címe, hogy Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben (2014-2019) "Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019)" és a készítője: "KUMQAT Conslt for the Open Society European Policy Institute" - vagyis a nyílt társadalom intézet egyik képviselője.

[link]

2020. okt. 22. 15:56
 20/28 anonim ***** válasza:
39%

Azért hiszem el, mert nem a fidesz ócska komunikációjájából hallottam róla, hanem amerikából.

És emiatt utánajártam.

Megértem hogy miért tűnik kamunak a fidesz szájából, de más független országokból visszahhallani már megint más.

Nézz pár amerikai oldalt ami foglalkozik az antifával, és hogy milyen forrásai vannak a szervezetnek, vagy nézz meg pár európai idegen nyelvű újságot amit Soros tart fönn.

Elég sokmindenben van a keze bizonyíthatóan, és pont ezért nem értem miért ilyen primitíven adja elő a fidesz.

Gondolom azért mert mindenkit hülyének néz a kormány, vagy mert úgyis mindegy mert mindenki a saját nézeteibe van begyöpösödve a fideszavazaótól, a jobbikonát a momentumig....

Mindenesetre nézz utána amerikai oldalakon, és ha megvan utána alkoss róla véleményt.

2020. okt. 22. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!